Hocam yanlis hatırlamıyorsam sizde prelude yok muydu ?yeni b
Hocam yanlis hatırlamıyorsam sizde prelude yok muydu ?yeni b
evet doğru hatırlıyorsunuz prelude var fakat onun yanına bir tane de honda city var.Hocam yanlis hatırlamıyorsam sizde prelude yok muydu ?
evet doğru hatırlıyorsunuz prelude var fakat onun yanına bir tane de honda city var.
Kazasız belasızevet doğru hatırlıyorsunuz prelude var fakat onun yanına bir tane de honda city var.
amin teşekkür ederim. ben bir kere o gaza geldim e39 baktım hem gündelik hem hobi arabası olarak fakat evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef. ciddi temiz ve geçmişi belli olan araçlara bana göre değmeyecek paralar isteniyor. hadi bir şekilde temizi bulundu. bugün gündelik olarak e39 5 serisine lpg'siz binmek çok yorar adamı. sıfır kaliteli bir lpg kiti 3-5bin tl istiyor belki daha fazla olabilir. bmw ler kesinlikle uzun dönemde lpgyi bir japon aracı gibi sorunsuz idare edemiyor. ekstra olarak ben bir araca hobi olarak binebilirsem ufak tefek eksiklerini kabul edebilirim fakat gündelik olarak da kullanacaksam tık etmemeli. onun için de çok para harcamak gerekiyor. hem piyasadan yüksek fiyata alıp hem içim rahat etsin diye a dan z ye bakımlarını yaparsam bu aracı kullanmak bana keyif vermek yerine ocağıma incir ağacı diker. ben bu yüzden vazgeçtimKazasız belasız![]()
Haklısınız ama benim tercihim eski modelde BMW olmazdı neden derseniz bir caddede BMW yanlasa kimse abest gözle bakmaz ama bir Mercedes yanlasa herkes ne yapıyor der ki zaten Mercedes kullanicisida bu tip şeyler kolay kolay yapmz doğal olarak araba daha diri BMW lere göre daha yorulmamis olur.tabiki istisnalar farklı.amin teşekkür ederim. ben bir kere o gaza geldim e39 baktım hem gündelik hem hobi arabası olarak fakat evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef. ciddi temiz ve geçmişi belli olan araçlara bana göre değmeyecek paralar isteniyor. hadi bir şekilde temizi bulundu. bugün gündelik olarak e39 5 serisine lpg'siz binmek çok yorar adamı. sıfır kaliteli bir lpg kiti 3-5bin tl istiyor belki daha fazla olabilir. bmw ler kesinlikle uzun dönemde lpgyi bir japon aracı gibi sorunsuz idare edemiyor. ekstra olarak ben bir araca hobi olarak binebilirsem ufak tefek eksiklerini kabul edebilirim fakat gündelik olarak da kullanacaksam tık etmemeli. onun için de çok para harcamak gerekiyor. hem piyasadan yüksek fiyata alıp hem içim rahat etsin diye a dan z ye bakımlarını yaparsam bu aracı kullanmak bana keyif vermek yerine ocağıma incir ağacı diker. ben bu yüzden vazgeçtim
ama fiyatları da ona göre artıyor yukarda bahsettiğim gibi. 2000 2004 arası mercedes e serisi yada bmw 5serisinin benim gözümde gündelik kullanıma uygun olanları 90bin tl den başlıyor 150bin tl ye kadar yolu var. bakımlı orjinal diye satılanlarda lpg de olmuyor 5bin tl tüp parası, muayene yenilemesi ve tüm bakımları ile beraber rahat 10-15bin tl cebimden çıktı bile. benim hesabıma göre değmez diyorum. ama alana da saygım sonsuz.Haklısınız ama benim tercihim eski modelde BMW olmazdı neden derseniz bir caddede BMW yanlasa kimse abest gözle bakmaz ama bir Mercedes yanlasa herkes ne yapıyor der ki zaten Mercedes kullanicisida bu tip şeyler kolay kolay yapmz doğal olarak araba daha diri BMW lere göre daha yorulmamis olur.tabiki istisnalar farklı.
amin teşekkür ederim. ben bir kere o gaza geldim e39 baktım hem gündelik hem hobi arabası olarak fakat evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef. ciddi temiz ve geçmişi belli olan araçlara bana göre değmeyecek paralar isteniyor. hadi bir şekilde temizi bulundu. bugün gündelik olarak e39 5 serisine lpg'siz binmek çok yorar adamı. sıfır kaliteli bir lpg kiti 3-5bin tl istiyor belki daha fazla olabilir. bmw ler kesinlikle uzun dönemde lpgyi bir japon aracı gibi sorunsuz idare edemiyor. ekstra olarak ben bir araca hobi olarak binebilirsem ufak tefek eksiklerini kabul edebilirim fakat gündelik olarak da kullanacaksam tık etmemeli. onun için de çok para harcamak gerekiyor. hem piyasadan yüksek fiyata alıp hem içim rahat etsin diye a dan z ye bakımlarını yaparsam bu aracı kullanmak bana keyif vermek yerine ocağıma incir ağacı diker. ben bu yüzden vazgeçtim
ama fiyatları da ona göre artıyor yukarda bahsettiğim gibi. 2000 2004 arası mercedes e serisi yada bmw 5serisinin benim gözümde gündelik kullanıma uygun olanları 90bin tl den başlıyor 150bin tl ye kadar yolu var. bakımlı orjinal diye satılanlarda lpg de olmuyor 5bin tl tüp parası, muayene yenilemesi ve tüm bakımları ile beraber rahat 10-15bin tl cebimden çıktı bile. benim hesabıma göre değmez diyorum. ama alana da saygım sonsuz.