2009 yılında ford tourneo connect GLX arabayı 32500 liradan almıştım. Kendi modelinin en güclüsü. Şimdi emsali 157 bin tl
o zamanlar şu istenen ücrete çok pahalı diyoduk şimdi ise bırakın sıfırını ikinci eli yok o paraya2011 Volkswagen Polo 1.6 lt TDİ 90 PS Tiptronik DSG Comfortline 40.000 TL
hadi buna da çok pahalı be diyelim de bu daha da artsın o zamanPolo 1.6 TDI SCR 95 PS DSG Highline 181.000,00 TL
aman hocam sakınhadi buna da çok pahalı be diyelim de bu daha da artsın o zaman
işin geyiğindeyim hocam artık ciddi olamıyorum kafama bi tane huni takıp ortalıkta deli gibi gezinmek istiyorumaman hocam sakın
Kesinlikle sizle aynı fikirdeyim.Çevremdeki herkese bunu anlatmaya çalışıyorum.Kısacası artık 0 km araba falan alınmaz. Ya elimizdeki arabayı koruyacağız yada en olmadı piyasadaki ikinci el arabalardan bütçemize uyabilecek alternatiflere bakacağız
Estağfurullahişin geyiğindeyim hocam artık ciddi olamıyorum kafama bi tane huni takıp ortalıkta deli gibi gezinmek istiyorum
3 sene arayla nerdeyse hiç değişmemiş2010 aralık 2011 1,3 doblo premio 41.000 e aldık
2013 kasım 2013 1.6 doblo premio black birsürü indirimlerle falan 42.000
Opsiyonlu b sınıflar o rakamlara çıktı neredeyse hocam.Halimiz dumanyürüme engelliyim Engellilere 200 bin TL den yukarı fiyattaki araçların indirimle alınması olayı bitti ama piyasada şuanda nerdeyse fiesta için bile 200 bin TL lerden bahsedilmeye başlandı çok dengesiz arttı fiyatlar
Allah sonumuzu hayır etsin diye diye dilimde tüy bitti ama yine diyorum Allah sonumuzu hayır etsin yakında elimizdeki arabalar da olmayacak elimizdeOpsiyonlu b sınıflar o rakamlara çıktı neredeyse hocam.Halimiz duman
Sadece araba fiyatları artmıyor ki.Eldekini tutalım diyoruz bakım , kasko sigorta da hayvan gibi artıyor.Geçen ay 105.000 bakımına yakıt filtresi hariç 800₺ verdim.Allah sonumuzu hayır etsin diye diye dilimde tüy bitti ama yine diyorum Allah sonumuzu hayır etsin yakında elimizdeki arabalar da olmayacak elimizde
aynen öyle herşey artıyor artan yalnızca araba fiyatları değil yani örneğin kendi aracım olan golfü yürütmesi cidden masraflı olmaya başladı ama el mecbur biniyorum çünkü satarsam arabasız kalmakta çok kötüSadece araba fiyatları artmıyor ki.Eldekini tutalım diyoruz bakım , kasko sigorta da hayvan gibi artıyor.Geçen ay 105.000 bakımına yakıt filtresi hariç 800₺ verdim.
1.6 dizel arabam şehir içi dikkatli kullanım 5.5-6 uzun yolda 5 yakıyor.O bile çok geliyor artık.aynen öyle herşey artıyor artan yalnızca araba fiyatları değil yani örneğin kendi aracım olan golfü yürütmesi cidden masraflı olmaya başladı ama el mecbur biniyorum çünkü satarsam arabasız kalmakta çok kötü
sadece o olsa iyi bide bizdeki 150 bin km de motor zinciri dsg mekatronik değişimi bilmem ne derken epey masrafa soktu bizi1.6 dizel arabam şehir içi dikkatli kullanım 5.5-6 uzun yolda 5 yakıyor.O bile çok geliyor artık.