2000 li yıllarda pc de oynadığım ve hatırladığım kadarıyla ormanda topraklı yollarda yarışarak tuzak kurduğumuz bir bölümü olan bir oyundu. Simgesi galiba sarı siyah okluydu. Oyun 95 li yıllarda çıkmış olabilir. Bilen varsa söylerse sevinirim.
destruction derby diğer tahminim de budur. Başka tahmin için biraz daha detay lazım hocam.ne yazık ki değil
Maalesef o da değil. Screamer ın grafik tarzına çok benziyordu. Başka detay hatırlarsam yazarım. Tahminler için saolundestruction derby diğer tahminim de budur. Başka tahmin için biraz daha detay lazım hocam.
Interstate 76 veya 82 buna bir bakın derim. Herhangi bir şekilde oyunu bulursanız buradan da haber verirseniz sevinirim çünkü ben de merak ettimMaalesef o da değil. Screamer ın grafik tarzına çok benziyordu. Başka detay hatırlarsam yazarım. Tahminler için saolun
FlatOut olabilir mi acaba ?2000 li yıllarda pc de oynadığım ve hatırladığım kadarıyla ormanda topraklı yollarda yarışarak tuzak kurduğumuz bir bölümü olan bir oyundu. Simgesi galiba sarı siyah okluydu. Oyun 95 li yıllarda çıkmış olabilir. Bilen varsa söylerse sevinirim.
Interstate 76 veya 82 buna bir bakın derim. Herhangi bir şekilde oyunu bulursanız buradan da haber verirseniz sevinirim çünkü ben de merak ettim![]()
Demolation Racer olabilir mi ?
@Cenk 'in de dediği gibi interstate geldi aklıma.. aslında benim de çook eskiden oynadığım bir oyun vardı ama sadece ufacık bir detayı kalmış aklımda; haritaların birisinde yumruk şeklinde bir heykel vardı. hadi bakalım çıkın işin içinden çıkabilirseniz..
ne yazık ki onlar da değil. aradığım oyun daha eski galibaOrmanda geçmiyor ama midtown madness
Ignition
Aklima gelenler