Gel hocam
Tamamdır panpa.Panpalar benim asıl pc başka bir amaca hizmet ediyor oyun oynayamıyorum artık bundan ötürü eğer şuan ki sistem çalıştırırsa gelirim.
Aynen sırf konvoy için ni önceki indirimden aldım bi konvoy yapalımbir sonraki konvoy ne zaman olur. oyunu indirimden yararlanıp aldım.
Hocam yer sunucu saat ve frekans belirkeniyo daha sonra orda buluşuluyo yani katılmadım ama öyle steam topluluğıu var orayada katılın iyi olur önceki sayfalarda var linkioyunu birazdan alıcam konvoya nasıl katılım oluyor?
Peki anladim hocam sagolun oyun iniyor suan insin bakarimHocam yer sunucu saat ve frekans belirkeniyo daha sonra orda buluşuluyo yani katılmadım ama öyle steam topluluğıu var orayada katılın iyi olur önceki sayfalarda var linki
Madem indirimde çekelim bilgisayarı çıkardığımız zaman akarız
DLC'ler çok iyi oldu ya aklımdaydı ama para veresim yoktu, sıkılmıştım artık aynı yerlerden
İnmişken almakta fayda değil komik rakamlar bunlar.Ekli dosyayı görüntüle 2085
Öncelikle steam kütüphanenize geleceksiniz soldan Euro truck simulator 2 oyununa bir kere tıklayıp aşağıda dlc yazan yere gideceksiniz orada dlc\'lerin isimleri var yanlarındaki kutuları işaretleyeceksinizhocam bu kütüphaneye eklenen dlc'leri nasıl yüklüyoruz ?
Öncelikle steam kütüphanenize geleceksiniz soldan Euro truck simulator 2 oyununa bir kere tıklayıp aşağıda dlc yazan yere gideceksiniz orada dlc\'lerin isimleri var yanlarındaki kutuları işaretleyeceksiniz
1.26 güncellemesi yayınlandı 950 mb büyüklüğünde. Sanırım yeni şanzımanlar da eklemişler.
Multiplayer yeni sürümü desteklemiyor olabilir.güncellemeyi yaptım multiplayera giremiyorum sizde de aynı sorun mevcut mu ?
Güncellemeden önce de bağlanamıyordum ben. Sürümünüz ya uygun değil ya da yeni güncelleme mevcut uyarısı alıyordum. Şuan henüz güncellemeyi indiriyor, ancak indirdikten sonra bir şey diyebilirim.güncellemeyi yaptım multiplayera giremiyorum sizde de aynı sorun mevcut mu ?
Multiplayer yeni sürümü desteklemiyor olabilir.
Desteklenen sürümü bulup (büyük ihtimal önceki sürüm) steam den yükleyin.