ETS 2 konvoy

Beyler, ets 2'de alınmaya değer dlc'ler sizce hangileri ? Bende şuan 5 tane dlc bulunuyor. İskandinavya, going east ve kabin aksesuarlarını ben kendim aldım. Metalik renk ve rocket league promo diye iki dlc ise hediye olarak vardı. Siz hangi dlc'leri önerirsiniz ?

Beyler, ets 2'de alınmaya değer dlc'ler sizce hangileri ? Bende şuan 5 tane dlc bulunuyor. İskandinavya, going east ve kabin aksesuarlarını ben kendim aldım. Metalik renk ve rocket league promo diye iki dlc ise hediye olarak vardı. Siz hangi dlc'leri önerirsiniz ?
Mighty griffin
Vive la france
Michelin fan pack
Jant dlcsi
Guzel indirime girerse fransayi alicam digerleri var bende

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mighty griffin
Vive la france
Michelin fan pack
Jant dlcsi
Guzel indirime girerse fransayi alicam digerleri var bende

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vive la france dlc'sin de farklı ne var ? Oyun yakın zamanda 1.23 güncellemesi alınca Fransa yolları ciddi şekilde değişti hatta iskandinavya dlc'sindeki yollara benzedi bayağı. Bu dlc'nin içeriği nedir acaba ? Ben geçen gün bakayım dedim ama detaylı bir şey anlayamadım.

Edit ; Tube'dan bir baktım da harita sola doğru genişlemiş. Yeni şehirler falan gelmiş. Steam'den bakarken güncellemeyle gelen yeni Fransa yollarından pek fark görememiştim ama tube'dan detaylı bakınca belli değişmiş bayağı. Fiyatı biraz insin bunu alırım sanırım.

Son düzenleme:
Ona da baktım, yorumlarda sövüyorlardı. Kırmızı rengin üzerine bir Türk bayrağı koymuşsunuz başka da bir seçenek yok diye köpürüyorlardı. Ama fiyatı biraz daha inince mutlaka alacağım :D
Evet diğer paketlere özendiklerinin yarısı kadar özenmemişler paint terk gibi biraz ama yapcak birşey yok :D Türkiye ile ilgili daha çok şey yaparlar ileride çok satılırsa diye aldım ben 1 TL'ye. :D :D
Yaptıkları en güzeli bu:
upload_2017-5-26_18-13-56.png

Evet diğer paketlere özendiklerinin yarısı kadar özenmemişler paint terk gibi biraz ama yapcak birşey yok :D Türkiye ile ilgili daha çok şey yaparlar ileride çok satılırsa diye aldım ben 1 TL'ye. :D :D
Yaptıkları en güzeli bu:
Ekli dosyayı görüntüle 7480
1 tl olsa dakika durmam alırım zaten. Ama şuan biraz pahalı. Fransa dlc'sini de alacağım ama biraz bekleyeyim. İskandinavya dlc'sini de aldım ve yeni profil oluşturmuştum. Harita şuan bayağı büyüdü. Bunlarda biraz ilerleyeyim o aralıkta bu 2 dlc'nin de fiyatı düşer ve alırım :D

Razer kulaklık alıcaktım steamden sanada sordum hatta. Kulaklık parası kadar vergi ve kargo çıkınca vazgeçtim. 150€ olacağı konuşuluyordu sınırın bekledim oyüzden. Keşke beklemeseydim.
Ben Amazon.com'dan (Amerika) almıştım Kraken 7.1 Chroma'yı. 75 Euro sınırının altında kaldığından uyguna gelmişti bayağı. Şimdiki 30 Euro sınırı çok düşük gerçekten, keşke beklemeseymişsiniz.

Son düzenleme:
Beyler konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum siz bilirsiniz, PC için ucuz yollu ama etkili bir direksiyon seti istiyorum (ETS2, Assetto Corsa, Granturismo, F1 2016, iRacing gibi oyunlar için) ve son zamanlarda Logitech Driving Force GT diye bi modele bakıyorum bu işimi görür mü sizce?

Beyler konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum siz bilirsiniz, PC için ucuz yollu ama etkili bir direksiyon seti istiyorum (ETS2, Assetto Corsa, Granturismo, F1 2016, iRacing gibi oyunlar için) ve son zamanlarda Logitech Driving Force GT diye bi modele bakıyorum bu işimi görür mü sizce?
Görür fazlasıyla. Bende kullanıyordum o direksiyonu dönüş açısına göre en uygun model o ve titreşimi vs. de güzel. ETS 2 çok çok uzun süre oynadım çokda keyif aldım. W10 ile sürücü sorunu var diyorlardı orasını bilemiyorum ama