ETS 2 konvoy

Tam da bu sebepten yemedi hocam, ben kurmadım :D Bir de adı beta oldu mu, bana ek bir yarar sağlamayacaksa tamamlanmamış sürümü kurmam. :)
O çift dorse MP'ye gelirse büyük katliam olacak şu an bile sıkıntı oluyor o zaman düşünemiyorum :D
Tam sürüme fazla bir vakit kalmadı diye kurdum ben. Aslında betayı kuranların yorumlara baktım pek sıkıntı yaşayan yoktu o yüzden kurdum. Şimdilik ben de sıkıntı yaşamıyorum ama çift dorseyi park edememe sorunu betayla alakalı değil fiziksel bir şey. Önce ek dorseyi belli konuma getirip sonra asıl dorseyi onunla aynı hizaya getirmek lazım ama bir türlü çıkamadım işin içinden. Youtube'da da bir elemanı izledim o da çok zorlandı. Hele geri geri dorseyi park etmek çok zor.

Tam sürüme fazla bir vakit kalmadı diye kurdum ben. Aslında betayı kuranların yorumlara baktım pek sıkıntı yaşayan yoktu o yüzden kurdum. Şimdilik ben de sıkıntı yaşamıyorum ama çift dorseyi park edememe sorunu betayla alakalı değil fiziksel bir şey. Önce ek dorseyi belli konuma getirip sonra asıl dorseyi onunla aynı hizaya getirmek lazım ama bir türlü çıkamadım işin içinden. Youtube'da da bir elemanı izledim o da çok zorlandı. Hele geri geri dorseyi park etmek çok zor.
300-500 xp versin, freni boşaltmadan 50 manevrayla park ederim ben onu :D Yoksa uğraşılmaz hocam.

Arkadaşlar multiplayer oynayabilmek için ek program mı kurmak gerekiyor hamachi gibi ? Bu konulara biraz uzağım da :)

300-500 xp versin, freni boşaltmadan 50 manevrayla park ederim ben onu :D Yoksa uğraşılmaz hocam.
Zaten teslimat sonunda dorseyi park etme seçenekleri belirirken 3 yerine 2 seçenek koymuşlar. Çift dorsenin park edilişi bayağı bir zor olduğu için park edilmesi güç olan seçenekleri çıkartmışlar. Ama yine de hiç kolay değil. Hele ki geri geri park etmek ölüm :D

Arkadaşlar multiplayer oynayabilmek için ek program mı kurmak gerekiyor hamachi gibi ? Bu konulara biraz uzağım da :)
Bildiğim orijinal oyun olması gerekiyor hocam. İster steam'dan satın alıyorsun istersen cd olarak temin edip steam'e anahtarı tanıtıyorsun. Bu şekilde mp oynayabilirsin ama oyun orijinal ve steam'e kayıtlı olmak zorunda :)

Bildiğim orijinal oyun olması gerekiyor hocam. İster steam'dan satın alıyorsun istersen cd olarak temin edip steam'e anahtarı tanıtıyorsun. Bu şekilde mp oynayabilirsin ama oyun orijinal ve steam'e kayıtlı olmak zorunda :)
Baya önce full pack olarak aldım ama mp oynayamadım. Mesela steamde arkadaşları oyuna davet edemiyorum. World of trucksa da kayıt oldum ama oyun hala single player

Forum merhaba! burada ki mesajlara dikkatli bakamadım. ETS 2'de 300 saatten fazla oynama sürem var multiplayer olarak. Boş zamanda yardımcı olabilirim :)

truckersmp.com üzerinden kayıt olup launcher indiriyorsun sadece. Kayıt olduğun e-postayı oyunu açmaya çalışırkende isteyecek ancak oyun içinde @ işareti yapılamıyor onuda ctrl+c ve ctrl+v kombinasyonlarıyla halledip girebilirsin.

truckersmp.com üzerinden kayıt olup launcher indiriyorsun sadece. Kayıt olduğun e-postayı oyunu açmaya çalışırkende isteyecek ancak oyun içinde @ işareti yapılamıyor onuda ctrl+c ve ctrl+v kombinasyonlarıyla halledip girebilirsin.
Biraz karışık gibi. Bakayım inş halledebilirim panpa teşekkürler

İskandinavya'da Bergen yolunda çift dorse kullanmak mükemmel diyebilirim. Artık öyle dikiz aynasına bakmadan viraj falan almak kolay değil, gözünüz sürekli dikiz aynasında oluyor. İkinci dorseye virajlarda dikkat etmek lazım :D