Ekran kartım bozulmasaydı ben de katılmak isterdim. Atılan Fotoğraflar aracılığıyla takip ederim artık.
Ekran kartım bozulmasaydı ben de katılmak isterdim. Atılan Fotoğraflar aracılığıyla takip ederim artık.
Tamamdır teşekkür ederim.Katıldım
amanda aman kırmızı actrosumla nasıl da çıkmışım
basa basa gittik valla 150 150 arada kaybettim ben konvoyu falan Metzden çıktık Frankfurta gittik ordan prahaya gitmeyi planladık, prahaya giderken beni otobana bağladı konvoyun geri kalanı ara yoldan gidiyormuş. Ben kaptırdım gittim prahaya. ordan geri frankfurta döndük. Frankfurtta @OguzhanC ile buluştuk o arada herkes dağıldı tabii onun içinde bıraktık hep navigasyon yüzünden kaybediyorum rotamı
basa basa gittik valla 150 150 arada kaybettim ben konvoyu falan Metzden çıktık Frankfurta gittik ordan prahaya gitmeyi planladık, prahaya giderken beni otobana bağladı konvoyun geri kalanı ara yoldan gidiyormuş. Ben kaptırdım gittim prahaya. ordan geri frankfurta döndük. Frankfurtta @OguzhanC ile buluştuk o arada herkes dağıldı tabii onun içinde bıraktık hep navigasyon yüzünden kaybediyorum rotamı
Oyun içi ve özellikle sesli ortam mükemmeldi,daha ilkten böyleyse sonraki oyunları düşünemiyorum bile
Tipime bakmak aklıma gelmedi mesajı görünce baktım da o tip ne öyle@cansermo ve benim karakterin tiplemeleri neden böyle oldu? Kendimi görmemiştim, kahkaha atmalık bir tip olmuşum.
Oyun içi muhabbet yavaş yavaş keyifleniyor. Zamanla dediğin gibi çok güzel sohbet ve oynayış olacak. Katılıyorum sana. Merakla bekliyorum devamını
Tipime bakmak aklıma gelmedi mesajı görünce baktım da o tip ne öyle