ETS 2 konvoy

Siz ETS 2'de yolları giderken biz @sefaozc ve @cansermo ile The Forest'de odun toplayıp tavşan yiyerek hayatta kalıyorduk! Siz açın klimanızı mis gibi gidin rahat rahat. :D
basa basa gittik valla 150 150 :D arada kaybettim ben konvoyu falan :D Metzden çıktık Frankfurta gittik ordan prahaya gitmeyi planladık, prahaya giderken beni otobana bağladı konvoyun geri kalanı ara yoldan gidiyormuş. Ben kaptırdım gittim prahaya. ordan geri frankfurta döndük. Frankfurtta @OguzhanC ile buluştuk o arada herkes dağıldı tabii onun içinde bıraktık :) hep navigasyon yüzünden kaybediyorum rotamı :D

basa basa gittik valla 150 150 :D arada kaybettim ben konvoyu falan :D Metzden çıktık Frankfurta gittik ordan prahaya gitmeyi planladık, prahaya giderken beni otobana bağladı konvoyun geri kalanı ara yoldan gidiyormuş. Ben kaptırdım gittim prahaya. ordan geri frankfurta döndük. Frankfurtta @OguzhanC ile buluştuk o arada herkes dağıldı tabii onun içinde bıraktık :) hep navigasyon yüzünden kaybediyorum rotamı :D

Abi sizin konvoya ne olmuş öyle? Sürekli birbirinizi aramakla geçmiş gibi. :D Konvoy'da herkes petrolhead olunca tabi 150 150 gidilir. :D Sonra bir ani fren neden kaza yaptık acaba. :D

Güzeldi ya bu akşam save dosyası attım ben bundan sonra 150 150 :D

Vestel_5000_2gb cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bol ateşli ve yamyamlı geceler için Discord sunucumuza bekliyoruz :))

@cansermo ve benim karakterin tiplemeleri neden böyle oldu? Kendimi görmemiştim, kahkaha atmalık bir tip olmuşum. :D

Oyun içi ve özellikle sesli ortam mükemmeldi,daha ilkten böyleyse sonraki oyunları düşünemiyorum bile :D

Oyun içi muhabbet yavaş yavaş keyifleniyor. Zamanla dediğin gibi çok güzel sohbet ve oynayış olacak. Katılıyorum sana. Merakla bekliyorum devamını :D

eurotrucks2_2018-11-12_00-01-52-44.jpg

geçen hafta pazartesiden,şöyle bırakayım şuraya..

@cansermo @FuckTheFuelEconomy