Sen çekim yaparsın veya @DuzboruDownpipe da yapabilir.Yapılabilir tabi ama o zaman ts falanda lazım tabi birde çekim ekibi![]()
Sen çekim yaparsın veya @DuzboruDownpipe da yapabilir.Yapılabilir tabi ama o zaman ts falanda lazım tabi birde çekim ekibi![]()
Ali bey yapsın bana şeflik yaptırıyorsunuzSen çekim yaparsın veya @DuzboruDownpipe da yapabilir.
Ali bey yapsın bana şeflik yaptırıyorsunuz![]()
O zaman Ali beyBen çekerdim ama bende diğer şef oluyorum genelde zaten. Birde pc o kadarını kaldırmazz.![]()
En önde nasıl kayıt alayım@Mertcan bey siz alabilirsiniz kayıda ben o işlerden anlamam![]()
Arkadan gidersin yavEn önde nasıl kayıt alayım![]()
Yolu kim gösterecek ohoooooo ben şefimArkadan gidersin yav![]()
Programı indir. Kayıda başla de bu kadar basit panpa@Mertcan bey siz alabilirsiniz kayıda ben o işlerden anlamam![]()
Beceremem benProgramı indir. Kayıda başla de bu kadar basit panpa![]()
Ben gelirim hocam.Ama 9 dan erken olmasın.Tayfaaaaaa,gidiyo muyuz Scandinavia'a,keşfe çıkıyo muyuz keşfedilmemiş toprakları keşfetmeye.Cuma saat 9 da falan.
Benim bildiğim bir ts var ordan konuşuruz bir aksilik çıkmazsa.tsci kim o zaman? @Mertcan sen yaparsın panpa
ts işlerini hiç anlamam sunucu açmayacak mıyız ayrı bir taneBenim bildiğim bir ts var ordan konuşuruz bir aksilik çıkmazsa.
Ben de anlamıyorum @Mertcan anlıyordur herhaldets işlerini hiç anlamam sunucu açmayacak mıyız ayrı bir tane
Reis yok açmıycaz onun yerine böyle herkesin yararlanabildiği TS ler mevcut giriyorsun kendi odanı açıyorsun şifre koyuyosun kendi arkadaşlarınla takılıyorsun.ts işlerini hiç anlamam sunucu açmayacak mıyız ayrı bir tane