@DuzboruDownpipe @MertEren panpalar başkaların ts'sinde oda kurup takılabiliyoz
TS var bildiğim.Bir ts bulmak lazım @anl_akl
O zaman gidip konuşalım yada sen halletTS var bildiğim.
Konuşmamıza gerek yok genel bir server herkes istediği gibi takılıyor hatta ben bir kaç arkadaşla bir ara baya takıldık orda sıkıntı yok.O zaman gidip konuşalım yada sen hallet
Bana uygun.Saat 9 olsun ama.Herkes 9 da Kielde olsun.Her konvoyda en az 25 dakika bekliyoruz.Gençler şimdi EU2 ' de Kiel de buluşalım uyar mı ordan bi yerlere kaçarız ne dersiniz.
Helal olsunda bende başka bir yerden almıştım yanlış hatırlamıyorsamKonvoy Bilgileri
Server: EU2
Saat: 21:00
Tarih: 06.10.2016
Konvoy hız limiti: Konvoy liderinin hızına göre değişir.
Başlangıç:Kiel Servis
Bitiş: Duruma göre değişir
Tag kısmına ''OTOPARK'' yazmayı unutmayalım.
Konvoya katılacakların tam saatinde gelmeleri rica edilir.
( @Mertcan helal et senin yazıdan kopyalayıp değiştirdim.)
Reis en son başka bir TS'ye girdiğim için adres gitti ancak yarın gündüz Konvoydan önce her türlü yazarım buraya.Ek olarak en fazla konvoyda 5 dakika geç başlanacaktır. Yetişemyien beklenmeyecektir arkadaşlar kusura bakmayın sonra sıkıcı olabiliyor. @anl_akl ts ?
Mertcan 8.30 dan sonra evde olacağım ts konusunda bana yardımcı olursun de mi?Ek olarak en fazla konvoyda 5 dakika geç başlanacaktır. Yetişemyien beklenmeyecektir arkadaşlar kusura bakmayın sonra sıkıcı olabiliyor. @anl_akl ts ?
Olurum panpaMertcan 8.30 dan sonra evde olacağım ts konusunda bana yardımcı olursun de mi?
TamamdırReis en son başka bir TS'ye girdiğim için adres gitti ancak yarın gündüz Konvoydan önce her türlü yazarım buraya.