Yaklaşık 30bin kmlerdeyken 4. bakımı yapılmış, yine yetkili tercih edilmiş.

Normal yağ filtre bakımına ek yine (periyodik tabloda 40binkm veya 2 yılda bir dediği için) buji ve fren hidroliği değişmiş. Bu bakımın yetkilideki maliyeti 2400tl civarında olmuş sanırım, bir de disklerde titretme var onun için fiyat 3bin tl demişler şimdilik ertelenmiş, bi bakcaz olmazsa dışarıda yaptırcaz onu

Son düzenleme:
Benim 1.6 dizel otomatik egeanın debriyajını değiştireceğim. Tavsiye edeceğiniz yer var mı?

56.450km

Yıllar sonra yalandan bi güncel atmış olayım. Kendisini sürekli görsem de aylardır binmiyordum, yıllardır da sürmüyordum. Geçtiğimiz haftasonu denk geldi bi miktar yol yapma şansım oldu. Kilometresinin düşük kalması ve abimin de aşırı titiz kullanımı sonucunda geçen 6,5 yılda hala iyi durumda ve neredeyse hiç trim sesi yok, ancak bana biraz debriajı bitiyor gibi geldi kavrama noktası sebebiyle. Ek olarak bana göre çok iğrenç bir yenilik olan carplayli falan bişiyleri olan bi ekran taktırmış eleştirileri kaldıramayacağım için görselini atmıyorum :D Bir de araç çok uzun zamandır işe git-gel amaçlı kullanılmadığı için trafiğe falan pek girmez olmuştu, son 4300km nin ortalaması 6.3litreydi gözlerim yaşardı görünce

Son düzenleme:
Ben 2017'de sıfır almıştım. 1.6 dizel, otomatik, hala kullanıyorum. Araç 156000km'de ama ilk günkü gibi. 120000'de trigger seti, 125000'de debriyaj balatasını değiştim. Hiçbiri için sorun çıkmasını beklemedim. Şu anda evde elektrikli araçta olduğu için sadece uzun yolda kullanıyorum, bu yüzden yıllık yaptığım kilometresi bir hayli düştü. Her 20binde yağ değişimi, her 60000'de ön fren 100000'de arka fren değişti. 2 set lastik eskittim. Yakında bir set daha değişecek😀. Satmayı düşünmüyorum çünkü evde yedek araba oluyor. Karımla bazen ayrı bir yerlere gitmemiz gerekiyor. Vergisi düşük yıllık 50euro. Kasko+trafik 400euro, daha ne diyim.