F segmenti favori araçınız ?

F segmentinde favori araçınız ?

• BMW 7 serisi

Kullanılan: 38 35.5%
  • AUDİ A8

Kullanılan: 13 12.1%
  • MERCEDES S serisi

Kullanılan: 56 52.3%

• Kullanılan toplam oy
    107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar oyum BMW ye gitse de genel kanıya göre, bu sınıftan söz edince akla ilk gelen şüphesiz S Klasse oluyor.

@Mustafak ın dediği gibi bu klasmanda quattroporte işin bariz zirvesi mercedes gibi arkayı oyuncakla doldurmuyor belki ama günün sonunda sürücü koltuğuna oturduğunda yanında ne s nede 7 kalır. İsmi kadar etkileyici bulduğum tasarımından bahsetmişmiydim? Bir iş adamı için daha sağlam bir kartvizit var mı?
Bu sınıfta Maserati alan profil genelde, daha kendini yaşlı hissedemeyen yaşlılar oluyor. Dışardan verdiği imaj bariz olarak daha karizma, çakı gibi. @Mustafak ın dediği gibi daha erkeksi kısacası :)

Hayatımda hiç birine binmedim hangisi hangisinden daha iyidir bilmiyorum ama bizim milletvekillerini, bakanları, başbakanı, Cumhurbaşkanı'nı görünce S serisi diyorum.

Katılıyorum ama Yeni A8'den sonra Panamera (evet yenisine hayran kaldım içinden inmek istemedim o açılan kanadı söküp eve götürmek istedim) bence en iyisi ne yazık ki değil. A8 cidden manyaklik olmuş.
makam aracı tarzı dersen katılıyorum ama o zaman da Jaguar XJ'yi unutmayın derim

makam aracı tarzı dersen katılıyorum ama o zaman da Jaguar XJ'yi unutmayın derim
Evet hatta daha dün birkez daha inceledim. Güzel alet iyi hoş ama 7 Serisi, A8 gibi rakiplerinden baya geride kalmış bence tabi alet güzel ama segmentine göre kıyas yapıyorum. Ha ama bana sorarsaniz o segmentin Yeni Panamera'dan sonra en yakışıklı aracı hatta Panamera ile başa baş.

Son düzenleme:
Evet hatta daha dün birkez daha inceledim. Güzel alet iyi hoş ama 7 Serisi, A8 gibi rakiplerinden baya geride kalmış bence tabi alet güzel ama segmentine göre kıyas yapıyorum. Ha ama bana sorarsanizno segmentin Yeni Panamera'dan sonra en yakışıklı aracı hatta Panamera ile başa baş.
Hocam aynen çok klas bir araba, ingiliz şıklığı

Günümüzde uretilmesede Maybach 57 , diz mesafesi konusunda en iyisi olmalı.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...