Bu sınıfta Maserati alan profil genelde, daha kendini yaşlı hissedemeyen yaşlılar oluyor. Dışardan verdiği imaj bariz olarak daha karizma, çakı gibi. @Mustafak ın dediği gibi daha erkeksi kısacası@Mustafak ın dediği gibi bu klasmanda quattroporte işin bariz zirvesi mercedes gibi arkayı oyuncakla doldurmuyor belki ama günün sonunda sürücü koltuğuna oturduğunda yanında ne s nede 7 kalır. İsmi kadar etkileyici bulduğum tasarımından bahsetmişmiydim? Bir iş adamı için daha sağlam bir kartvizit var mı?
Ne berbatı güzel olmuşBerbat olmuş yahu....
Yok yok parayı bulan müteahhit aracı çok daha güzel.Ne berbatı güzel olmuşkötü demedim ki
![]()
takma bu kadar kafayaYok yok parayı bulan müteahhit aracı çok daha güzel.
Olsun içine dürüm, altın kolye, bilezik yüzük, kol düğmesi ve mor gömlek gibi ürünlerle binemeyecegimiz "elit olmayan" bir aractansa müteahhit aracı çok daha iyi.takma bu kadar kafaya![]()
Katılıyorum ama Yeni A8'den sonra Panamera (evet yenisine hayran kaldım içinden inmek istemedim o açılan kanadı söküp eve götürmek istedim) bence en iyisi ne yazık ki değil. A8 cidden manyaklik olmuş.porsche panamera da var F segmenti, o da atlanmamalı
makam aracı tarzı dersen katılıyorum ama o zaman da Jaguar XJ'yi unutmayın derimKatılıyorum ama Yeni A8'den sonra Panamera (evet yenisine hayran kaldım içinden inmek istemedim o açılan kanadı söküp eve götürmek istedim) bence en iyisi ne yazık ki değil. A8 cidden manyaklik olmuş.
Evet hatta daha dün birkez daha inceledim. Güzel alet iyi hoş ama 7 Serisi, A8 gibi rakiplerinden baya geride kalmış bence tabi alet güzel ama segmentine göre kıyas yapıyorum. Ha ama bana sorarsaniz o segmentin Yeni Panamera'dan sonra en yakışıklı aracı hatta Panamera ile başa baş.makam aracı tarzı dersen katılıyorum ama o zaman da Jaguar XJ'yi unutmayın derim
Hocam aynen çok klas bir araba, ingiliz şıklığıEvet hatta daha dün birkez daha inceledim. Güzel alet iyi hoş ama 7 Serisi, A8 gibi rakiplerinden baya geride kalmış bence tabi alet güzel ama segmentine göre kıyas yapıyorum. Ha ama bana sorarsanizno segmentin Yeni Panamera'dan sonra en yakışıklı aracı hatta Panamera ile başa baş.
Xj tasarım olarak çok iyi ama iç mekan S serisi gibi rakiplerine göre daha kötü.makam aracı tarzı dersen katılıyorum ama o zaman da Jaguar XJ'yi unutmayın derim
XJ'nin tasarımında İngiliz asaleti belli oluyor. Özellikle arkası çok iyi.Bu sınıfın en iyisi kesinlikle S Class. Ama benim favorim Jaguar XJ.