Kaç yıl önce piyasaya çıkmış, modern güvenlik teknolojilerinden yoksun, karoser olarak dezavantajlı bir araç olarak alacağı puanı almış. 5 yıldız alacak hali yok ya.
Katılıyorum. Ben daha önce izlememiştim. Hafif ticari için gerçekten çok iyi sonuçlar almış. Beklediğimden çok daha sağlam çıktı Doblo.Kaç yıl önce piyasaya çıkmış, modern güvenlik teknolojilerinden yoksun, karoser olarak dezavantajlı bir araç olarak alacağı puanı almış. 5 yıldız alacak hali yok ya.
Yandan carpismada adam ah kafam diyerek yere yatti hissettimiihs'in small overlap testine girse ne olur tahmin edemiyorum
O da fazla başarılıymışAyıptır söylemesi,hafif ticari araçlarda güvenlik testlerinden geçip 5 yıldız alan tek araç yeni connect
Connect düzenlemelerden önce herkesin 5 yıldız aldığı dönemde o puanı almıştı ondan dolayı ben puanını gerçekçi bulmuyorum. Caddy düzenlemelerden sonra teste girdi ve 5 yıldızı kıl payı kaçırdı. Connect yakında makyajlanacak zaten o zaman 5 yıldız yada 4 yıldız alabilir.Ayıptır söylemesi,hafif ticari araçlarda güvenlik testlerinden geçip 5 yıldız alan tek araç yeni connect
Bende esp yok sınırlarını zorladım aracı hiç korkutmadı benitabi benim aracım maxi kısa şaseler nasıldır bilmiyorum. yıldız olayına gelirsek araçta hiç bi güvenlik asistanı yok 5 yıldız beklenmesi saçma olur zaten. bence gayet sağlam çıkmış. Bu araç bir ticari unutulmaması gerek.Esp olmayanı takla atmaya can atiyor