Desteginden dolayi teşekkür ederim. Benim araç şuanda önler başara coilover arkalar 3.5 cm press 17' alpina jant ve 205 45 17 kumho yaz lastik var . Uzun yolda yaptım şiddetli yağmur altında patlak lastikle 150 ile şerit degistirdim sağ sol yaparken 4 tekeri hissettim mesela yol tutuşu gerçekten bana güvem veriyor. Lastiğin patlak olduğunu 1 gün sonra anladim ve o an patlak oldugunu nerden anladın dersenizde sakaryada. Arka taraftan tıs hava kaçırma sesi ben ve orda yanina ugradiğim arkadaşım sesi aldık ama yola devam ettim. Yol tutuşunda kusur yok allaha şükür. 120 130 ile virajlara girince yatmada olmuyor basık olduğu için.Linea güzel yol tutuyor sanırım bir çok arkadaş sümbül falan sanıyor bu aracı yada hiç kullanmamışlar sağda solda görmüşler duymuşlar , ben bayağı bir süre 1.6 mjet ve 1.3 mjet kullandım dediğim gibi , kiralık boş paketinden 1.6 mjet en dolu paketine 15 jantından 17 jantına bir çok linea deneyimledim , bence güzel yol tutuyor , ben projenize destek vermek isterim , aklınıza takılanları bir FCA cı olarak keyifle ve zevkle yanıtlamak isterim
@kenblock dahilsin kardeşimaz çok biliyorsun beni keşke sorsaydın yönlendirirdim bile seni
![]()