Fiat Linea Çift Turbolama

Linea güzel yol tutuyor sanırım bir çok arkadaş sümbül falan sanıyor bu aracı yada hiç kullanmamışlar sağda solda görmüşler duymuşlar , ben bayağı bir süre 1.6 mjet ve 1.3 mjet kullandım dediğim gibi , kiralık boş paketinden 1.6 mjet en dolu paketine 15 jantından 17 jantına bir çok linea deneyimledim , bence güzel yol tutuyor , ben projenize destek vermek isterim , aklınıza takılanları bir FCA cı olarak keyifle ve zevkle yanıtlamak isterim :)

@kenblock dahilsin kardeşim :D az çok biliyorsun beni keşke sorsaydın yönlendirirdim bile seni :)
Desteginden dolayi teşekkür ederim. Benim araç şuanda önler başara coilover arkalar 3.5 cm press 17' alpina jant ve 205 45 17 kumho yaz lastik var . Uzun yolda yaptım şiddetli yağmur altında patlak lastikle 150 ile şerit degistirdim sağ sol yaparken 4 tekeri hissettim mesela yol tutuşu gerçekten bana güvem veriyor. Lastiğin patlak olduğunu 1 gün sonra anladim ve o an patlak oldugunu nerden anladın dersenizde sakaryada. Arka taraftan tıs hava kaçırma sesi ben ve orda yanina ugradiğim arkadaşım sesi aldık ama yola devam ettim. Yol tutuşunda kusur yok allaha şükür. 120 130 ile virajlara girince yatmada olmuyor basık olduğu için.

Linea güzel yol tutuyor sanırım bir çok arkadaş sümbül falan sanıyor bu aracı yada hiç kullanmamışlar sağda solda görmüşler duymuşlar , ben bayağı bir süre 1.6 mjet ve 1.3 mjet kullandım dediğim gibi , kiralık boş paketinden 1.6 mjet en dolu paketine 15 jantından 17 jantına bir çok linea deneyimledim , bence güzel yol tutuyor , ben projenize destek vermek isterim , aklınıza takılanları bir FCA cı olarak keyifle ve zevkle yanıtlamak isterim :)

@kenblock dahilsin kardeşim :D az çok biliyorsun beni keşke sorsaydın yönlendirirdim bile seni :)
Evet linea nın iyi tutunduğunu ben de duymuştum hatta linea için giulia nın atası diyoşar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben daha onceki iletimdede dedigim gibi 150 ile gittim patlak tekerle saganak yağmurda sakaryadan istanbulda 4 kasım günü banamısın demedi. Millet lineayı kötülemek basitlemek için bahane arıyor. Forumunda böyle kötülüğü var herkes istediğini yazabiliryor.

Hocam forumlarda karşımızda kim olduğunu bilemiyoruz. Arabayı tecrübe etmeyi geçtim ehliyeti bile olmayabilir.

hocam sizinkinin maşallahı var , bizimki yolda gördüklerinizden sıradan bir linea pop . çelik jantı bile yok , inşallah bir gün sizinki gibi olacak :)

Şu lineayı bir garaja alalım yahu pp de efsane duruyor şoklardayım
4 5 parça daha aldım tampon eki arka cam spoiler voltex difizör amerikan park yarasa spoiler falan onlarıda bi tamamliyim garaja sokarız inşallah. İnstagramda plakamı yaz ordan detaylı bakabilirsin :)

4 5 parça daha aldım tampon eki arka cam spoiler voltex difizör amerikan park yarasa spoiler falan onlarıda bi tamamliyim garaja sokarız inşallah. İnstagramda plakamı yaz ordan detaylı bakabilirsin :)

Şöyle alalım o zaman vakit geldiğinde lineayı https://otopark.com/forum/forums/garaj.4/ ama bana kalırsa hızlıdan bir giriş yapın eskiden bugüne doğru hem konu dolu olur hemde emin olun sizin ve bir çok otopark forum ailesinden olan arkadaşlarımın abilerimin hoşuna gider :)

Sosyal medya kullanmıyorum :)

Şöyle alalım o zaman vakit geldiğinde lineayı https://otopark.com/forum/forums/garaj.4/ ama bana kalırsa hızlıdan bir giriş yapın eskiden bugüne doğru hem konu dolu olur hemde emin olun sizin ve bir çok otopark forum ailesinden olan arkadaşlarımın abilerimin hoşuna gider :)

Sosyal medya kullanmıyorum :)
Bütün aldıklarımla beraber baştan sonra bir hikaye hazırlayayım bakalım :)