Teşekkürler, bunu da ciddi düşüneceğimAraştırın dizelde çok iyi kullandım. Çokta kullanan arkadaşım oldu![]()

Teşekkürler, bunu da ciddi düşüneceğimAraştırın dizelde çok iyi kullandım. Çokta kullanan arkadaşım oldu![]()
Güle güle kullan ibrahim kardeşim aracını maaşallah subhanallah
Güzel bir araba. Hayırlı olsun. O yıllarda segmentinde olmayan birçok donanım var.
Sağol abicim seninkide öyle maşallah. Samsun'a kadar benimle gelip yalnız bırakmadığın için tekrar teşekkürler. [emoji4]
Rica ederim kardeşim ne demek güle güle kullan. Detaylı sonrası çok çok daha iyi oldu bu be
Müzik sistemimizde kuruldu sonunda. Epeyi özlemişim sistemimi normal sistem eziyetti bana.
Eski aracımın kabini biraz zor sığsada bu aracımada oldu. Teyp istediğimiz sesi vermedi bize ilk iş değişecek ancak eskiye göre çok iyi tabiki.
Arka kapılarda tiz yuvası olmaması arka sahneyi baltaladı geliştirmek için arka kapı midler panzot uygulanarak yukarıya taşınacak ve arla kapılara güçlü hoparlör koyulacak ileriki zamanda.
Buyrun resimler;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu ses sistemlerini sevmeme sebebim bagajı yok etmesi
Hayırlı olsun
Teşekkürler. Valla bana kalsa bagajı komple kapatırımda valiz sığmıyor[emoji4]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Maşallah İbocum aracın nefis oldu detaylısı ile tesisatı ile. Yakında arabayı da ST yapınca nefis olacak. Allah kaza bela vermesin.