KAPALI Focus-A3-Golf-Jetta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunuscelik29

Yunus Çelik
Profesör
1,376
26
Marka
Volkswagen
Herkese Hayırlı Forumlar
Araç mümkünse dizel olucak otomatik olucak babam yakıt konusunda biraz cimridir :D bütçe 80bin ile 100bin arası
-Focus sedan 1.5 tdci powershift titanium
-Audi A3 1.0 tfsi Standart Stronic
-Jetta 1.4 tsi 125ps DSG Comfortline
-Golf 1.4 tsi 125ps DSG Comfortline
babam golfü pek sevmiyor hb olduğundan makyajlı a3 fiyatına dizel focus 1.5 otomatik almak mantıklımı aslında sorum bu yani 1.0 motor tatmin edermi yoksa 1.5 dizel mantıklımı dediğim gibi yakıt önemli.

sen dedinya yine kavga çıkacak bende sana dedimki birkereliğine fanboyluğu bırakıp...
bu arada herkes demek istedim onu yazsaydım keşke :p

her neyse işte , objektif yorum istiyorsan focus sahibi @CenkGs ile vw'nin her türlüsünü bilen @gtepro 'nun önerilerini yabana atma. Jetta alma, Audi en iyisi gibi dursa da 1.0 motor cıx olmaz e golfü de baban istemiyomuş kaldı mı sana focus :))

En dürüst yorumumu yapayım, sürüş zevkine takıntılı olmasam focus almazdım. Bunu aramayan kişiye de focus pek önermiyorum. O kadar diyeyim :)

Biz boy ortalaması uzun olan bir aile değiliz. Benim boyun 1.72 ve ben arkada sıkışmıyorum ama rakiplerine göre dar bu bir gerçek. Dediğim gibi kişisel kalıyor bu mevzu biraz da. Yani 4 kişi 1000 km'lik yol da yaptık bagajla beraber, hiç sıkıştık ettik demedik. Ama boy ortalaması önemli.
aradığım cevap bu bizim memlekete 1100km uzaklık istanbul ile ve rahatsız olurmuyuz dicektim allah razı olsun yeterince bilgi edindim a3 veya focus kaldı onada hayırlısı inşallah he bu arada babam önceden focus sedan kullandı bir önceki kasası ve focus hb kullanmıştı hb olan titanium du ve anahtarsız çalıştırma felan vardı çok sevmişti ama yine hb olduğu için sattı sedanıda çok sevmişti uzun yol çok yaptı 230 vurdum diyodu 1.6 tdci motorluydu oda

her neyse işte , objektif yorum istiyorsan focus sahibi @CenkGs ile vw'nin her türlüsünü bilen @gtepro 'nun önerilerini yabana atma. Jetta alma, Audi en iyisi gibi dursa da 1.0 motor cıx olmaz e golfü de baban istemiyomuş kaldı mı sana focus :))
jetta iyide içi odun hayırlısı yarın koyucaz arabayı ilana inşallah.

aradığım cevap bu bizim memlekete 1100km uzaklık istanbul ile ve rahatsız olurmuyuz dicektim allah razı olsun yeterince bilgi edindim a3 veya focus kaldı onada hayırlısı inşallah he bu arada babam önceden focus sedan kullandı bir önceki kasası ve focus hb kullanmıştı hb olan titanium du ve anahtarsız çalıştırma felan vardı çok sevmişti ama yine hb olduğu için sattı sedanıda çok sevmişti uzun yol çok yaptı 230 vurdum diyodu 1.6 tdci motorluydu oda
Ben 230 vuracak kadar hiç zorlamadım aracı, 230'u görmesi için de motoru ciddi zorlamak gerek ve eğim olması gerek. Benim deneyimim o yönde en azından. Ama boy ortalaması çok uzun olmayan bir aileyi üzmez. Konforu falan da üzmüyor. Yani ben uzun yoldan sonra yoruldum ettim öf pöf demedim hiç. Ama bana kalırsa iki aracı da test sürüş yapın öyle karar verin derim.

Ben 230 vuracak kadar hiç zorlamadım aracı, 230'u görmesi için de motoru ciddi zorlamak gerek ve eğim olması gerek. Benim deneyimim o yönde en azından. Ama boy ortalaması çok uzun olmayan bir aileyi üzmez. Konforu falan da üzmüyor. Yani ben uzun yoldan sonra yoruldum ettim öf pöf demedim hiç. Ama bana kalırsa iki aracı da test sürüş yapın öyle karar verin derim.
caddyden sonra focus jetta merso gibi olur :D arkası yaprak yay çok rahatsız edici

Babam cimri demişsin öyleyse benzinli seçenekler senin isteğin:).
Focus harici cerato,elantra,egea gibi seçenekler mevcut ki elantra dışardan çok güzel araba.

Babam cimri demişsin öyleyse benzinli seçenekler senin isteğin:).
Focus harici cerato,elantra,egea gibi seçenekler mevcut ki elantra dışardan çok güzel araba.
çok fena tespit dilimde tüy bitti al şunu al çünkü bizim ev durağa biraz uzak babam sağolsun beni arabayla bırakıyor sabah iniyorum arabayı ısıtmak için motorda soğuk gar gar gar traktör sesi geliyor imreniyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...