KAPALI Focus-A3-Golf-Jetta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunuscelik29

Yunus Çelik
Profesör
1,376
26
Marka
Volkswagen
Herkese Hayırlı Forumlar
Araç mümkünse dizel olucak otomatik olucak babam yakıt konusunda biraz cimridir :D bütçe 80bin ile 100bin arası
-Focus sedan 1.5 tdci powershift titanium
-Audi A3 1.0 tfsi Standart Stronic
-Jetta 1.4 tsi 125ps DSG Comfortline
-Golf 1.4 tsi 125ps DSG Comfortline
babam golfü pek sevmiyor hb olduğundan makyajlı a3 fiyatına dizel focus 1.5 otomatik almak mantıklımı aslında sorum bu yani 1.0 motor tatmin edermi yoksa 1.5 dizel mantıklımı dediğim gibi yakıt önemli.

Yok be abi bende ilk fark etmedim. Sonra cenk abinin mesajı okuyam dedim bi baktım tövbe tövbe diyip kahkaha attım valla. Aslında bir nebze haklı çünkü konforu o şekilde oluyor arabanın. Ama Caddy'de bence yaprak olmadınız ragmen konfor tatminkar.

kötü değil tabi hatta araba çok iyi motoru 2litre olması kötü ve focusdan caddye binince konfor biraz üzüyor artı focusda yeni kasa olanı değil

Benzinli alıp her daim onu düşünerek kullanmak, aman fazla basmayayım da fazla yakmasın, gibi durumları hiç sevmiyorum. Az bile kullansam ben dizelciyim. Ne zaman iyi bi ekonomik gelirim olur o zaman benzinli araba alırım. Benzinin psikolojisi bile kötü. 5.20 leri aştı gidiyor.
Focus sürüş zevki, yol tutuşu olarak nefis, titanium donanım tatminkar. Bixenon u çıkma olarak oem parçayı sonradan da alabilirsiniz. Ya da bi takım boş far alarak, bixenon montajı yaptırırsınız nefis olur.
Powershift 1.5 120 hp motor ile çok güzel uyumlu yağ gibi hızlanan bi şanzıman, tavsiye ederim.

Cerato bence de mantıklı seçenek. Ona da bakmanı öneririm kardeşim. Bu arada aklınızda da bulunsun, focus 1 sene sonra falan yeni kasaya geçecek. Alacağınız araç eskimiş olabilir. Bu da bir dip not olsun.

Cerato bence de mantıklı seçenek. Ona da bakmanı öneririm kardeşim. Bu arada aklınızda da bulunsun, focus 1 sene sonra falan yeni kasaya geçecek. Alacağınız araç eskimiş olabilir. Bu da bir dip not olsun.
zaten maximum 1.5-2sene kullanırız ozamanda allah kerim ceratoyu ben iyi buldum adamlar doldurmuş arabayı

DSG'den korkuyorum manuel olsa 150 yaparım o motoru :D
Caddy de olan DSG yüksek torka dayanıklı olanlardan diye biliyorum valla. Birde şöyle bi şey var. Yazılımı yapip araba bozulinca da yazilimi sildirip servise gidersen servis yazilim oldugunu anlamayip garantiden hemen hallediyor. Sanayide bi tanidik soylemisti. O da golf7 1.6 tdi arabasini 150hp yapinca dsg ve turbo patlatmis daha sonra yazilimi silip servise gidince anlamamislar ve garantiden degişmiş.

Cerato da benim gördüğüm fark full donanimda sunroof standart, elantra full modelde dahi daha büyuk ekran ve 17 jant var sunroof opsiyonel.
Bide elite plusta arkada da havalandirma kanalı var.

Son düzenleme:
Caddy de olan DSG yüksek torka dayanıklı olanlardan diye biliyorum valla. Birde şöyle bi şey var. Yazılımı yapip araba bozulinca da yazilimi sildirip servise gidersen servis yazilim oldugunu anlamayip garantiden hemen hallediyor. Sanayide bi tanidik soylemisti. O da golf7 1.6 tdi arabasini 150hp yapinca dsg ve turbo patlatmis daha sonra yazilimi silip servise gidince anlamamislar ve garantiden degişmiş.
valla hiç riske atılmaz bence bida öyle bişey var yazılım atınca garantide gidiyor evet yaş kavrama ama 7 ileriyi arıyosun uzun yolda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...