Merhaba. Sosyal Medyadan ulaşabilirsiniz.Dokunuşlarini hayranlik ile izliyorum şaheser resmen emeğine sağlık özel mesaj atamıyorum bir kaç sorum olacaktı ulaşma şansım var midir üstadım @YaMaN
İnstagram : ymnfocusofficial
Merhaba. Sosyal Medyadan ulaşabilirsiniz.Dokunuşlarini hayranlik ile izliyorum şaheser resmen emeğine sağlık özel mesaj atamıyorum bir kaç sorum olacaktı ulaşma şansım var midir üstadım @YaMaN
Merhabalar Arkadaşlar. Dünya’da bir ilk’i gerçekleştirip, Focus MK4’ün Analog gösterge saatini, 12.2” Ford Digital Gösterge ile değişimini gerçekleştirdik.
Daha detaylı çektiğim videonun youtube linkini bırakıyorum.
Ayrıca İnstagram : ymnfocusofficial’da bakabilirsiniz..
Teşekkürler. Bir kaç proje daha var. Siparişlerini verdim.Enfes enfes, ellerine sağlık. Devamını bekliyoruz..
Ne yalan söyliyeyim. Bende sedanı çok beğenmiyorum. Lakin yıllardır, Ford tecrübem şunu söyledi. İlk gelen parti Ford’lar her zaman en dolusu oluyor. Sonrasında maalesef gelmiyor. Bu sefer çok beklemeden ilk parti gelenlerden aldım. Şuan bu dolulukta sıfır sipariş geçseniz çok OTV yediği için gelmiyor araç.Bu kasanın sedanı ne kadar çirkinse HB ve Station’ı da o kadar güzel bence. Araba ne kadar doluymuş ya diye düşünüyordum ki daha da doldurmuşsunuz Bu arada ben genelde lansman ve ilk parti mallarda sadece araba değil ne olursa olsun tedirgin olurum. Kazasız belasız sürüşler olsun, hayalet ekran bayağı başarılı olmuş bu arada. Sizin araç özelinde analogdan bayağı daha güzel olmuş.
Ne yalan söyliyeyim. Bende sedanı çok beğenmiyorum. Lakin yıllardır, Ford tecrübem şunu söyledi. İlk gelen parti Ford’lar her zaman en dolusu oluyor. Sonrasında maalesef gelmiyor. Bu sefer çok beklemeden ilk parti gelenlerden aldım. Şuan bu dolulukta sıfır sipariş geçseniz çok OTV yediği için gelmiyor araç.