Kolay gelsin dileklerimle başlamak istiyorum, 2009 dizel otomatik, 2011 benzinli manuel ve 2016(makyajlı) 1.6 otomatik corolla var yakın çevremde. 2009 model olanın şanzımana hiç girmiyorum sizin ki cvt olması lazım. 2011 model olan ailede var, babam cidden çok hor kullanır aracı tümseklere 50-60 km ile girer arabayı çalıştırdığı gibi gider vs vs. Araçta hiç ciddi bir sorun olmadı, ve amortisorler daha patlamadı araç 100000km üstünde. 2009 model olan da arkadaşımın babasında var, aslında biz toyotayı sevmeyiz, baba arabası gibisinden, ama ikimizin de ortak görüşü aracın gerçekten dayanıklı olduğu yönünde. Yeni corollayı alan da bir abim, daha 2000km oldu net bir izlenim illaki olamaz ama gerçekten memnun, o da sorunsuzluğu düşünerek corollayı seçti, otomatiği deneme imkanım oldu, gerçekten aile arabası için yeterli ve cvt kendini kanıtlamış bir şanzıman. Toyotanın en büyük avantajı arkada şaft tüneli yok. Gerçekten tercih sebebi.
Kişisel görüşümü sorarsanız. O fiyatlara 7 kişilik var mı bilmiyorum ama sw araba almanız yönünde. Örneğin leon 1.6 tdi dsg sw style paket 82.000 lira, bunun üstünden illaki bir indirim olur. ya da arkadaşların dediği gibi benzinli octavialar olabilir. Karar sizin, şimdiden hayırlı olsun