Yeni kasasını bilmem de ilk nesil Connect psikopat gibi hoplaya zıplaya go kart gibi yol tutuyor.
Courier'i tam yükle virajlı dağ yollarına vurdum. Tam yüklü Fiesta'dan daha iyi yol tutuyordu

Standart normal haliyle tabii ki SUV gibi Fiesta'ya göre sağa sola daha çok yatıyor. Ama genel sürüş karakteri, çevikliği, viraj limitleri ve konforu bir ticariye göre çok çok başarılı.
Son kasa hakkında bilgim olmadığı için ayrı tutarak söyleyeyim; Mustang pek yol tutmaz. Yıllarca arkada sabit aks kullanılmış, dibine kadar Amerikan genleri taşıyan bir model. Özellikle arkası çok kolay kopar, gaz pedalını çok dikkatli kullanmak gerek.
1. nesil Ka, Fiesta'nın daha da kompaktı, daha da eğlencelisidir. Düşük hızlarda daha çok eğlendirir, yüksek hızını ise hiç bilmiyorum çünkü 68-69 hp bir gücü var, yüksek hızını görmek için ciddi benzin yatırımı yapmak gerekiyor =))
Mondeo'ları deneyimleme şansım hiç olmadı ama viraj limitlerini canlı gözle dışarıdan gördüm. O seviyede çevikliğe ve tutunmaya o sınıfta hiç gerek yok

Balina gibi araçta hamsi çevikliği