Yazmak için yazmayın her konuya yahu. LPG mi sorulmuş konuda? LPG’nin uyumlu olmadığını bilecek kadar tecrübeye sahipseniz, diğer konularda da aydınlatın biraz.Benzinlileri lpgye uyumlu değil diye biliyorum .
Beyefendi öncelikle her konuya " yazmak için yazdığımı " düşündüğünüz için teessüf ederim . Şuana kadar hiçbir mesajımı o amaçla yazmadım . panpa rütbesinde olduğum için mesaj kasmamın da bana bir getirisi olmaz bu saatten sonra ...Yazmak için yazmayın her konuya yahu. LPG mi sorulmuş konuda? LPG’nin uyumlu olmadığını bilecek kadar tecrübeye sahipseniz, diğer konularda da aydınlatın biraz.
Çok büyük oranda lpg li kullanılan türde bir araç ve uyumsuzluk sorunu varsa belirtilmesi çok doğal. Alınca taktırmayı düşünen birisi, veya aldığı araçta lpg olduğu için diğer lpg li araçlardan çok daha fazla masraf açma potansiyeli var ise gayet faydalı bir yorum benceYazmak için yazmayın her konuya yahu. LPG mi sorulmuş konuda? LPG’nin uyumlu olmadığını bilecek kadar tecrübeye sahipseniz, diğer konularda da aydınlatın biraz.
“Bu forumda C5 kullanan yok” dediğiniz konuya bakın.Beyefendi öncelikle her konuya " yazmak için yazdığımı " düşündüğünüz için teessüf ederim . Şuana kadar hiçbir mesajımı o amaçla yazmadım . panpa rütbesinde olduğum için mesaj kasmamın da bana bir getirisi olmaz bu saatten sonra ...
Lütfen yazmış olmak için yazdığım veya yazdığımı düşündüğünüz bir mesajımı paylaşır mısınız ?
Kişi kendinden işi bilir işi , diyor (bu yazdığınız mesajda buna delildir) ve bundan sonra kimsenin hakkında bu tür ithamlarda bulunmanızı Rica ediyorum .