Bu arabaya 2 yıldız çok. Mustang'e bayılırım ama bu nedir yahu?Maalesef muscle car dediğimiz segmentin böyle bir sorunu var. Hemen hemen hepsi eh işte dedirtirken challenger ve mustang harbi berbatmış dedirtiyor. Bu segmente özel midir nedir anlayamadım.
Güvenlik olarak kıyas edilecektir ister istemez. Sonuçta kaza bu, kaza anında markaya modele bakılmaz. Ölen oldu mu, iyi korudu mu ona bakılır.Egea ile kıyas olayının başlamadan bitmesini diliyorum. Otopark takipçilerine elma ile armutu karıştırmak yakışmaz çünkü. Değerler kötü ama rakiplerine, kendi dengindeki araçlara bakıp ona göre yorum yapmak lazım.
Büyük ihtimal Mustang'in pestili çıkardı.Ön çaprazdan saabın vurduğunu düşünsenize bu arabalara...
Kaza anında markaya modele bakılır. Aynı markanın farklı sınıflarındaki araçları bile kıyaslamak hatayken en hafifi 1600 kg, 317 bg olan ve aile aracı olarak üretilmemiş bir araba ile aile arabası olarak pazarlanan sıradan bir günlük otomobilin güvenliğini karşılaştırmak faydasız bir yorum yapmaktan öteye gitmez. Euro N Cap web sitesini inceleyin örneğin SUV modellerin kaç tanesi yaya güvenliğinden ne kadar not alabilmiş? Demek ki araçtan araca, sınıftan sınıfa fark var.Güvenlik olarak kıyas edilecektir ister istemez. Sonuçta kaza bu, kaza anında markaya modele bakılmaz. Ölen oldu mu, iyi korudu mu ona bakılır.
Yaya güvenliği olarak olacaktır illa ki ama kaza anında arabanın içindeki yolcuları koruması anlamında sınıf olarak ayırt edilme olmaz. Ya yolcularını iyi korur yada kötü korur. Bu araba apaçık belli ki yolcularını koruyamıyor. Ben alacağım sıfır bir arabanın beni en iyi şekilde korumasını istiyorum hele ki böyle servet harcanarak alınan arabanın. Aldığınız bi c sınıfı arabanın bile altındaki güvenlik durumu kabul edilebilir bir durum değil. Bu çok büyük eksikliktir ve insan hayatına değer verilmediğini bile gösterir benim gözümde kimse kusura bakmasın. Bundan kaç ay öncesine kadar Nissan gibi saygın bir firmada bile benzer durum görüldü. Latin Amerikada sattıkları arabanın ne durumda olduğunu gördük ama buna karşın Nissan üretimini durdurağını açıkladı ki bu da benim için yeterli değil. Yine Ford gibi saygın bir firmanın en çok bilinen ve sevilen modellerinden, efsane modellerinden, biri bugün böyle bir tabloyla karşımızda. Yakışmadı Ford...Kaza anında markaya modele bakılır. Aynı markanın farklı sınıflarındaki araçları bile kıyaslamak hatayken en hafifi 1600 kg, 317 bg olan ve aile aracı olarak üretilmemiş bir araba ile aile arabası olarak pazarlanan sıradan bir günlük otomobilin güvenliğini karşılaştırmak faydasız bir yorum yapmaktan öteye gitmez. Euro N Cap web sitesini inceleyin örneğin SUV modellerin kaç tanesi yaya güvenliğinden ne kadar not alabilmiş? Demek ki araçtan araca, sınıftan sınıfa fark var.
Bence yanlış düşünüyorsunuz, o adamın ayağı oraya sıkışıp koptumu koptu.. Kafanın zaten vurmadığı yer kalmadı, önemli olan insana ne olduğu bunda segment aranmamalı.. Şu dönemde güvenli araba yapamıyorlarsa diycek birşey yok ve o araç 62 ile değil daha yüksek hızlarda çarpışacaktır spor araç neticede..Kaza anında markaya modele bakılır. Aynı markanın farklı sınıflarındaki araçları bile kıyaslamak hatayken en hafifi 1600 kg, 317 bg olan ve aile aracı olarak üretilmemiş bir araba ile aile arabası olarak pazarlanan sıradan bir günlük otomobilin güvenliğini karşılaştırmak faydasız bir yorum yapmaktan öteye gitmez. Euro N Cap web sitesini inceleyin örneğin SUV modellerin kaç tanesi yaya güvenliğinden ne kadar not alabilmiş? Demek ki araçtan araca, sınıftan sınıfa fark var.