Hadi gidelim hep beraber. Maksat pisti temizlemek ama
Pistte arabalar tutuşun yükselmesi için turluyor.
Hadi gidelim hep beraber. Maksat pisti temizlemek ama
Pistte arabalar tutuşun yükselmesi için turluyor.
Dini hassasiyetten ziyade ticari verilmiş bir karar belli ki. Gelirim düşük olacaksa yarış falan koymam demiş kısacası.Buna ne diyorsunuz?
Açıkçası ramazanda herkes her şeyi yapıyor. futbol maçına da giden gidiyor, basketbol maçına da.. yarışa da zaten giden gider. Bence normal günde gidecek olan ramazanda da gider.Dini hassasiyetten ziyade ticari verilmiş bir karar belli ki. Gelirim düşük olacaksa yarış falan koymam demiş kısacası.
Bir otomobil sever olarak yarışlardan beklediğim de hep budur. İstanbul Park tur rekorunu gözüm aramaz ama şartlardan dolayı zorlanan makineleri, sürücüleri, değiştirilen ve geliştirilen taktikleri, acaba hangi şoför bu zor durumda ne yapacak diye düşünmeyi daha çok arar gözlerim. Bana kalırsa motor sporlarına heyecan katan da budur.insanlara heyecan lazım
Bana kalsa bence de gider. Ama organizasyonun patronu belli ki o riski hiç almak istememiş.Açıkçası ramazanda herkes her şeyi yapıyor. futbol maçına da giden gidiyor, basketbol maçına da.. yarışa da zaten giden gider. Bence normal günde gidecek olan ramazanda da gider.
@Berkin beğen üzgün ifadesi olan yerer kızgın ifadesi de eklenmeli.Buna ne diyorsunuz?
Bir otomobil sever olarak yarışlardan beklediğim de hep budur. İstanbul Park tur rekorunu gözüm aramaz ama şartlardan dolayı zorlanan makineleri, sürücüleri, değiştirilen ve geliştirilen taktikleri, acaba hangi şoför bu zor durumda ne yapacak diye düşünmeyi daha çok arar gözlerim. Bana kalırsa motor sporlarına heyecan katan da budur.
sanırım öyle. bu sene biletlere hücum edilince hep öyle gidecek sanıyorlar sanırım. bence izleyici her yarış giderek azalır. bu da düşünülmeli. belki de ülkemizde durum değişmiştir hep yüksek izleyici sayısına ulaşılır bilemem ama fırsatı varken değerlendiremezsek çok üzücü bir durum olur.Bana kalsa bence de gider. Ama organizasyonun patronu belli ki o riski hiç almak istememiş.
Pistin asfaltından dolayı heyecanla geçecek bir yarış dönemi olursa izleyiciler de zevk alacaktır. Vural Ak ondan dolayı burası er meydanı, çoğu sürücüyü bozar çıkıp göstersinler kendilerini diye gaza getiren bir açıklama yapmış. O açıklama sadece durumu kurtarmaya yönelik değil, eğlenceyi yukarıya çıkarmak için yapılmış bir açıklamaydı. Haliyle bu da izleyici sayısını direkt etkiler.sanırım öyle. bu sene biletlere hücum edilince hep öyle gidecek sanıyorlar sanırım. bence izleyici her yarış giderek azalır. bu da düşünülmeli. belki de ülkemizde durum değişmiştir hep yüksek izleyici sayısına ulaşılır bilemem ama fırsatı varken değerlendiremezsek çok üzücü bir durum olur.
aga alın beni de geliyomIntercity'nin kiralık araçları
Vural Bey'in söylediğine göre FIA ve F1 atılan asfalttan memnun. Eğer öyleyse, problem yok demektir.İyi de öyle yaptıktan sonra araç turlatmak da ayrı bir olay FIA'ya kulak mı çektirmişler napmışlarsa artık.
Dirty politics.
Yalnız gece ne güzelmiş İstanbul Park. Gece yarışı düzenlense Abu Dhabi GP'yi aratmaz diye düşünüyorum.Intercity'nin kiralık araçları
Aslında şöyle, oradaki amaç asfaltı traşlamak değil de asfaltın arasındaki boşluklara kauçuk yerleştirmek. Pistte tutuşu sağlayan en büyük etkenlerden biri yıllanmış asfalttaki kauçuk parçaları. Vettel bugünkü açıklamasında gün sonunda doğru tutuşun arttığını söylemiş ve bu da bunu destekliyor. Bir kısım da yol otomobillerinden gelen kauçuğun formula 1 araçlarının doldurduğu kauçuk kadar etkili olur muyu tartışıyor. Şu an için elden gelen bu ve fia ve formula1 ekipleri tutuşu arttırmak için ellerinden geleni yapacaklardır.Benim anladığım kadarıyla bu yağı bir şekilde olabildiğince azaltmaya çalışıyorlar. Yoksa oraya çıkartılacak standart bir sedan araba grubu ile asfaltın traşlanması bence mümkün değil.
Bir kısım da yol otomobillerinden gelen kauçuğun formula 1 araçlarının doldurduğu kauçuk kadar etkili olur muyu tartışıyor.