Forumdan mail almak istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen şunun yolunu biri söyleyiverse de mail kutusu dolup taşmasa.. Sırf otopark'tan bine yakın bildirim var, her gün girip temizlemek eziyet oluyor.

Benim işe yaramadı, hala yapılan yorumlar e-postama bildirim olarak düşüyor. Ayarlara baktım ama iletişim, bildirim, gizlilik ayarlarının hepsinde e-posta ile ilgili seçenekler mevcut. Bunların hangisini kapatacağız veya kapatmayacağız anlayamadım. @Berkinka bir yardım edebilir misin acaba ? Forum ile ilgili e-posta'ya bildirim gelmemesi için ne yapmak gerekiyor ?

Benim işe yaramadı, hala yapılan yorumlar e-postama bildirim olarak düşüyor. Ayarlara baktım ama iletişim, bildirim, gizlilik ayarlarının hepsinde e-posta ile ilgili seçenekler mevcut. Bunların hangisini kapatacağız veya kapatmayacağız anlayamadım. @Berkinka bir yardım edebilir misin acaba ? Forum ile ilgili e-posta'ya bildirim gelmemesi için ne yapmak gerekiyor ?
Bende bilmiyorum. Hergun yüzlerce geliyor.

Çözümünü bulunca sizinle paylaşırım

Ben önce takip ettiğim konuyu takip etmekten çıkarıyorum sonra tekrar takip et diyorum ama ordaki e posta da almak istiyorum yazıyor sanırım onu işaretlemeden yapınca gelmiyor. Ama tüm konular tek seferde nası yapılır bilmiyorum.

Ben engellemedim ayarlardan yaptım uzun süre olmadı bu attığım linkten tıkladım oldu :D

Konuya cevap yazarken, gelişmiş cevapa tıklıyorum ve oradan alttaki Bu Konuyu İzle... ve E-posta bildirimi de almak istiyorum. Kutucuklarının tikini kaldırıyorum. Her seferinde bunu yapmam gerekiyor, benim yöntemim bu şekilde. Ek olarak sağ üstte Konuyu İzle bölümüne bakın ve konuyu izlemediğinizden emin olun :D

Son düzenleme:
Vallahi ben e-posta'nın ayarlarından direkt engelledim siteyi kafam rahat etti. En ufak bir şey bile bildirim olarak geliyordu, bir ara 3000 küsür tane mail birikmiş çıldıracaktım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...