Senin zaten motor ön takımla birlikte kupadan kopacak, kendi gidecek neredeyse. Bağımsızlığını ilan etmeye meyilli Seninkini farklı bir değerlendirmeye tabi tutmamız lazım.Bende kesicide oluyo 200üde rahat rahat görüyo 1.7dti <3
Bende kesicide oluyo 200üde rahat rahat görüyo 1.7dti <3
Benim arabada bi modifikasyon yokki abi sadece motorda varSenin arabanın içindeki tüm modifkasyonları söküp, yerden biraz yüksetip, tractionu yuksek Mud and Snow lastikler takacam. Yolcu koltuğunu söküp, bagaj kapısından torpidoya kadar tek kişilik yatak yapıp, uzun günü birlik mini kamp arabası yapmak istersim. Dıştan tam bir safari arabası tipinde olacak. Tırtıklı desenli lastikler, önde şnorkel, stok motor, stok döşeme, bagaj kapısına entegre prümüs ocağı.. Harika olurdu.
Aldığından beri kaç km yol yaptın. Kaç belde gezdin. Ecuk randımanlı çalışır bi hale getir. akşama kadar çalışıp motor modifyesine para ayırıyon. hevesin kaçar bak..Benim arabada bi modifikasyon yokki abi sadece motorda var
Aynenn bir tane temizi buldum da 27bin istedi, eyvallah dedim konu kapandi. Abs'liydi bir de.opel corsa 1,7 dti stok hali benim için nimet gibi bir araba. Çok kolay bir şekilde i10 lpg den bile daha az yakar o.
Yok artık. :S 27 nedir ya...Aynenn bir tane temizi buldum da 27bin istedi, eyvallah dedim konu kapandi. Abs'liydi bir de.
Sahibi bir de muhasebeci bir ablaydi... Piyasayi iyi takip ediyor kesin [emoji16]Yok artık. :S 27 nedir ya...
27 liraya ,Hyundai i10 benzinli alınır . 3 yılda garantisi olur.Sahibi bir de muhasebeci bir ablaydi... Piyasayi iyi takip ediyor kesin [emoji16]
Boşver bırak valla muhasebeci aplayı, sen iyi araba aldın. İlk masrafı yaptıktan sonra macera aramazsan uzun süre kafa rahat binersin.Sahibi bir de muhasebeci bir ablaydi... Piyasayi iyi takip ediyor kesin [emoji16]
10k bile verilmez de, piyasa çok enteresan bir hal aldı. 3 yıl bindiğim arabayı bugün satsam kârdayım.27 liraya ,Hyundai i10 benzinli alınır . 3 yılda garantisi olur.
40 psi hava basarım lastiklere 4 litre benzin ile yürütürüm onu. 2000 li yılların tek sayılı tarihleriden kalma arabaya 27 bin verilmez.
Ben memmunum arabadan ya sorun yokBoşver bırak valla muhasebeci aplayı, sen iyi araba aldın. İlk masrafı yaptıktan sonra macera aramazsan uzun süre kafa rahat binersin.
Benim yakit ortalamasi gayet guzel hic hesaplamadim ama 100 lira ile yaklasik 350 km gezdim benzinli bir araba icin gayet guzel geldi ozellikle su fiyatlardabu corsaların ortalama benzin tüketimi 7,13 litre imiş
mevcut durum ile 100 kmde 36 kuruş.
http://www.spritmonitor.de/de/ueber...0&gearing=1&exactmodel=1.4&sort=3&powerunit=2
Ama lpg takarsan 8,3 litreye çıkıyor tüketim. o zamanda 100 kmde 19 kuruş yakıyor.
Bu adam mesela gazlı corsa kullanıyor.. http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/585818.html
Aldığından beri kaç km yol yaptın. Kaç belde gezdin. Ecuk randımanlı çalışır bi hale getir. akşama kadar çalışıp motor modifyesine para ayırıyon. hevesin kaçar bak..
İşte şanslı bir kullanıcı3 yıl ben lpg ile bindim şimdi kardeşim biniyo 2004 model 1.2 ye 40bin km yaptı lpg ile herhangi bi sıkıntı çıkarmadi bence twinport olmayan motorlar lpgye uyumlu