@emreozukan valla 1.4 ü bilmemde 1.2 easytronic te o performansa o benzin tuketimi cidden haram israf yani lpg şart
abi 8.5 lt yakıyor şuan şehir içi tam 50/50 kararsızım araştırıyorum şuan@emreozukan valla 1.4 ü bilmemde 1.2 easytronic te o performansa o benzin tuketimi cidden haram israf yani lpg şart
abi 8.5 lt yakıyor şuan şehir içi tam 50/50 kararsızım araştırıyorum şuan
Teşekkürler Konu iyi oluyor en azından yarın bir gün bu araçtan almayı düşünen varsa lpg nedir ne değildir öğrenmiş olurHayırlı olsun hocam başlığı biraz dağıttık ama @kubilayevis
@kerpetenemir prins1600, brc 1700 tl en üst serileri hemde odb li olanları hepsinde +100 tl ruhsat masrafı var biz abimin v8 5.2 zj ye 3500 tl ye taktırdık kiti prins idi o da@emreozukan öyle 3 4 bin liraları buluyorsa hiç bulaşma derim biz 1200 e taktırmıştık o zamanlarda km de 18 20 kr tasarruf ediyordu
abi babam gibisin resmen ya o da lpg diyorum benzinli almasaydın o zaman diyip gazetesine geri dönüyo
Benim dizel Focus'la şehiriçinde Corsa aynı yaktığı için hiç lpg takmayı aklımın ucundan geçirmiyorum. Kafam çok rahatabi babam gibisin resmen ya o da lpg diyorum benzinli almasaydın o zaman diyip gazetesine geri dönüyo
Baban haklı.abi babam gibisin resmen ya o da lpg diyorum benzinli almasaydın o zaman diyip gazetesine geri dönüyo
kaç lt yakıyon sen yaBenim dizel Focus'la şehiriçinde Corsa aynı yaktığı için hiç lpg takmayı aklımın ucundan geçirmiyorum. Kafam çok rahat
hidrojen kiti taktır diyo birde o ama o konuya hiç girmiyomBaban haklı.
Öyle yani. Bende anlamadım. Yakıt anlamında bayağı memmunum.abi nasıl oluyo o
Belli ki araba da sürücü olarak senden bayağı memnun. 6,5 İstanbul içerisinde olacak şey değil.Öyle yani. Bende anlamadım. Yakıt anlamında bayağı memmunum.
Gitmiyor diye basmıyorum bende, o yüzden memmundur; sormadımBelli ki araba da sürücü olarak senden bayağı memnun. 6,5 İstanbul içerisinde olacak şey değil.