@emreozukan valla 1.4 ü bilmemde 1.2 easytronic te o performansa o benzin tuketimi cidden haram israf yani lpg şart 

abi 8.5 lt yakıyor şuan şehir içi tam 50/50 kararsızım araştırıyorum şuan@emreozukan valla 1.4 ü bilmemde 1.2 easytronic te o performansa o benzin tuketimi cidden haram israf yani lpg şart![]()
abi 8.5 lt yakıyor şuan şehir içi tam 50/50 kararsızım araştırıyorum şuan
TeşekkürlerHayırlı olsun hocam başlığı biraz dağıttık ama@kubilayevis
@kerpetenemir prins1600, brc 1700 tl en üst serileri hemde odb li olanları hepsinde +100 tl ruhsat masrafı var biz abimin v8 5.2 zj ye 3500 tl ye taktırdık kiti prins idi o da@emreozukan öyle 3 4 bin liraları buluyorsa hiç bulaşma derim biz 1200 e taktırmıştık o zamanlarda km de 18 20 kr tasarruf ediyordu
abi babam gibisin resmen ya o da lpg diyorum benzinli almasaydın o zaman diyip gazetesine geri dönüyo
Benim dizel Focus'la şehiriçinde Corsa aynı yaktığı için hiç lpg takmayı aklımın ucundan geçirmiyorum. Kafam çok rahatabi babam gibisin resmen ya o da lpg diyorum benzinli almasaydın o zaman diyip gazetesine geri dönüyo![]()
Baban haklı.abi babam gibisin resmen ya o da lpg diyorum benzinli almasaydın o zaman diyip gazetesine geri dönüyo![]()
kaç lt yakıyon sen yaBenim dizel Focus'la şehiriçinde Corsa aynı yaktığı için hiç lpg takmayı aklımın ucundan geçirmiyorum. Kafam çok rahat![]()
hidrojen kiti taktır diyo birde o ama o konuya hiç girmiyomBaban haklı.![]()
Öyle yani. Bende anlamadım. Yakıt anlamında bayağı memmunum.abi nasıl oluyo o
Belli ki araba da sürücü olarak senden bayağı memnun.Öyle yani. Bende anlamadım. Yakıt anlamında bayağı memmunum.
Gitmiyor diye basmıyorum bende, o yüzden memmundur; sormadımBelli ki araba da sürücü olarak senden bayağı memnun.6,5 İstanbul içerisinde olacak şey değil.