FWD oversteer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TSIDSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim araba ile 80 ile viraja girsem 80 ile cikiyom. Arkasinin kaydigina sahit olmadim daha.
Sorduk mu birader? Arkadaş kasıtlı olarak yapmış, düz gitmek istese düz de gider. Her fırsatta aracını övdüğünü görmekten sıkıldım. Hayır arabada araba olsa bari. Gerçekten gülünç oluyorsun. İnsanda biraz onur, biraz gurur olur. Hiç mi utanmıyorsun?

Sorduk mu birader? Arkadaş kasıtlı olarak yapmış, düz gitmek istese düz de gider. Her fırsatta aracını övdüğünü görmekten sıkıldım. Hayır arabada araba olsa bari. Gerçekten gülünç oluyorsun. İnsanda biraz onur, biraz gurur olur. Hiç mi utanmıyorsun?
Sakin hocam, gerek yok bu şekilde gerginliğe. @istanbul buranın sevilen üyelerindendir, saygı duyulur kendisine.

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    45.4 KB · Görüntüleme: 220
Sakin hocam, gerek yok bu şekilde gerginliğe. @istanbul buranın sevilen üyelerindendir, saygı duyulur kendisine.

Beğenmiyor ise, beni engellesinler. Ben bunu yazarken herhangi bir art niyetimde yoktu. Başlık up olsun güncel kalsın diyerek yazdığım bir cümle.
Bu arada 110luk Ford tourneo connectim dünyanın en iyi drift arabalarından biri sayılır. Hayatım boyunca en çok onunla ****************** attım. Bir seferinde 80le girdiğim virajdan feci bir arka fırlattı. Yercekimini kaybolduğunu hissettim. Öyle feci birşeydi. Eve varana kadar 5 defa arabayı stop ettim. Okadar elim ayağım titremiş boşalmıştım.

Ben yanlarken video işini hayatta düşünmem. Birden aklıma eserse yaptığım için de planlı hareket olmaz. O yüzden kolay kolay benden video çıkmaz :) . Benim Corsa C'nin sürüş karakteri Fiesta Mk6 ile çok benzer. Yol tutuş limiti olarak da 1tık altı diyebilirim. yan işini çok rahat yapıyor ama lastiklerimin hamuru o kadar kötü ki bir kaç kez beklediğimden fazla yan yapınca tedirgin etmişti. O yüzden uzun zamandır dönüşlerde kontrollü şekilde hafif hafif bıraktırırım arabayı.

isteyen istediğini yazar birader sanamı sorulcak bişey yazmadan?

Arkadaş fazla ağır yazmış ama bu kadar kendi arabasını başka birisi yazıp dursa linç edilir bunu hepimiz biliyoruz
Neden linç edilsin ki arabasıyla bir şeyler yapmayı ve bunları bizimle paylaşmayı hobi edinmiş ve paylaşımlarıda gayet düzgün ve güzel. 5.8lt yakan arabamla sırf ona özenip 1 kere hypermiling yapmayı denedim 4.4 lt ortalama yakarak 800 yerine 1 depo ile 1100 km gittim sayesinde.

Forumda bu başlığı gördüğüm an @stan abinin önden çekiş ile arkayı koparmak başlığı olan videoyu koyduğu gün aklıma geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...