Sorduk mu birader? Arkadaş kasıtlı olarak yapmış, düz gitmek istese düz de gider. Her fırsatta aracını övdüğünü görmekten sıkıldım. Hayır arabada araba olsa bari. Gerçekten gülünç oluyorsun. İnsanda biraz onur, biraz gurur olur. Hiç mi utanmıyorsun?Benim araba ile 80 ile viraja girsem 80 ile cikiyom. Arkasinin kaydigina sahit olmadim daha.
Sakin hocam, gerek yok bu şekilde gerginliğe. @istanbul buranın sevilen üyelerindendir, saygı duyulur kendisine.Sorduk mu birader? Arkadaş kasıtlı olarak yapmış, düz gitmek istese düz de gider. Her fırsatta aracını övdüğünü görmekten sıkıldım. Hayır arabada araba olsa bari. Gerçekten gülünç oluyorsun. İnsanda biraz onur, biraz gurur olur. Hiç mi utanmıyorsun?
Sakin hocam, gerek yok bu şekilde gerginliğe. @istanbul buranın sevilen üyelerindendir, saygı duyulur kendisine.
Arabistan'da makinaların psikolojisi öylei10'u da yabana atmayalım
(farklı versiyon ama idare edin)
isteyen istediğini yazar birader sanamı sorulcak bişey yazmadan?Sorduk mu birader? Arkadaş kasıtlı olarak yapmış, düz gitmek istese düz de gider. Her fırsatta aracını övdüğünü görmekten sıkıldım. Hayır arabada araba olsa bari. Gerçekten gülünç oluyorsun. İnsanda biraz onur, biraz gurur olur. Hiç mi utanmıyorsun?
Sorduk mu birader? Arkadaş kasıtlı olarak yapmış, düz gitmek istese düz de gider. Her fırsatta aracını övdüğünü görmekten sıkıldım. Hayır arabada araba olsa bari. Gerçekten gülünç oluyorsun. İnsanda biraz onur, biraz gurur olur. Hiç mi utanmıyorsun?
12.5 falan benceDur tahmin ediyim ... 8 ?
Senin de musallanın fake hesaplarından birisi olduğunu biliyoruz fazla kasma kendini. Hatta kendini çoook güzel ifşa ettin karayavuzArkadaş fazla ağır yazmış ama bu kadar kendi arabasını başka birisi yazıp dursa linç edilir bunu hepimiz biliyoruz
Neden linç edilsin ki arabasıyla bir şeyler yapmayı ve bunları bizimle paylaşmayı hobi edinmiş ve paylaşımlarıda gayet düzgün ve güzel. 5.8lt yakan arabamla sırf ona özenip 1 kere hypermiling yapmayı denedim 4.4 lt ortalama yakarak 800 yerine 1 depo ile 1100 km gittim sayesinde.Arkadaş fazla ağır yazmış ama bu kadar kendi arabasını başka birisi yazıp dursa linç edilir bunu hepimiz biliyoruz