Araçları seçmek ve incelemek için gittiğimde, arka tarafa doğru dizlerimin üzerine eğilip tamponun altından süspansiyonları kontrol ediyordum. Hangi araç ne kullanıyor diye bakmak için. Müşteri temsilcisi beni deli sanmıştı

Aslına bakarsan çoğu kişiye göre ' mal mı bu ' sorusunu bile sordurabilir yaptığım şey ki yadırgamam insanları böyle derlerse

Opel'lerin eski kasaları konusunda bildiklerim duyduklarımdan ibaret. Fakat yeni astra k'yı focus'u kullandığım yollarda kısa süreli bir test imkanım oldu. Zaten yola çıkar çıkmaz yanımdaki temsilciye basacağımı söylemiştim. Lastik farkları olsa da ben astra k'yı beğenmiştim. Direksiyon tepkileri yeterince iyiydi, focus bu konuda biraz daha iyi. Focus'a nazaran çok az sert buldum aracı ama aradaki farkı hemen anlamak zor. Tedirgin etmediği bir hızda viraja girdiğimde aynı virajı astra'yla 10 kmh daha yüksek hızlarda alabildim. Tabii bunlar normal sürüşlerde ve normal zorlamalarda bu şekilde. Araçları daha fazla zorladığın zaman iki aracın karakter farkı ortaya çıkıyor. Focus biraz daha oyun oynamayı seviyor, tabii ben henüz kendi aracımın tam potansiyelini bilemiyorum. Çünkü hep berbat lastiklerle kullanmak zorunda kaldım. Ama astra k'yı ben beğendim. Alsam alırım öyle diyeyim.