İşte buyüzden 1.7 sahibi olunca kemer takmanın önemi başka oluyor , Allah korumuş geçmiş olsun
Teşekkürler... İhmal etmeyin siz de...
İşte buyüzden 1.7 sahibi olunca kemer takmanın önemi başka oluyor , Allah korumuş geçmiş olsun
@MirkanZJ Allah korumuş çok üzüldüm geçmiş olsun. Rabbim bir daha göstermesin.
yalan yok, ben de o sayede bu alışkanlığı kazandım. şu anki aracımda emniyet kemer ikazı yok ama yine de takıyorum. kaza olmasına gerek yok, sert kullanımda koltukta tutarak bile sürüş güvenliğine katkı sağlıyor.Araçlardaki kemer uyarı sisteminin çok faydası var. Yeni nesil bu alışkanlığa sahip oldu bu sayede. Bu soruyu 20 sene önce sorsanız %50 yi geçmez takma oranı
Çok geçmiş olsun hocam , Allah korumuş sizi .otobüste kemer takmakla alakalı bir gönderi vardı, bulup alıntı yapamadım. Bu durumun canlı şahidiyim. Çatalcadan dönerken midibüste şöförün hemen arkasındaki üçlü koltukta oturuyordum. karşıdan gelen sürücü fenalaşıp otobüse sol arkadan çarptı, otobüs savrulup kafaüstü tarlaya çakıldı. ben ön cama sinek gibi yapıştım ve otobüsün yarısı üzerimize yığıldı. bu kazada sol tarafımda oturan hanımabla vefat etti, benim omzum kırıldı. hasılı kelam kemer kullanıyor olsaydık otobüsün tamamı koltuğundan fırlamazdı belki