Mahkemeye kadar yolu var.arkadaşım aracına park halindeyken ehliyetsiz ve alkollü bir sürücü çarptı ve arabada nerdeyse 10 bin tl masraf açtı ve dün elimize tutanak ulaştı %75 bizim oğlan suçlu çıkmış yanlış park etti diye. Lan karşı taraf hem ehliyetsiz hem alkollü adamların sucu %25 nalet olsun böyle sisteme adalete sigortacılık sisteme
Bana son 3 günde 1000 km yol yaptırdı ya, şimdi bedava bile olur a
Nasıl 75 siz suçlusunuz? Sadece ehliyetsiz olması bile %100 onu suçlu yapmazmı?arkadaşım aracına park halindeyken ehliyetsiz ve alkollü bir sürücü çarptı ve arabada nerdeyse 10 bin tl masraf açtı ve dün elimize tutanak ulaştı %75 bizim oğlan suçlu çıkmış yanlış park etti diye. Lan karşı taraf hem ehliyetsiz hem alkollü adamların sucu %25 nalet olsun böyle sisteme adalete sigortacılık sisteme
Tivoliyi date uygulaması sanan ben ahdnsjfjsj
arkadaş uğraşırmı bilmiyorum ama benim aracıma olsa çoktan açmıştım davayıMahkemeye kadar yolu var.
yanlış park diye bize vermişler suçun 75 ini, ama burnuma pis kokular geliyor benim experlerle ilgiliNasıl 75 siz suçlusunuz? Sadece ehliyetsiz olması bile %100 onu suçlu yapmazmı?