@Koraykaya Doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice sağlıklı, huzurlu yıllara
Orhan abi profil fotondaki atışı Nerde yaptın Hangi poligonTivoliyi date uygulaması sanan ben ahdnsjfjsj
Foto bana ait değil ya bi aksilik olmazsa bu cumartesi ya da pazar gidicem isav'ı çok övüyolar oraya giderim muhtemelenOrhan abi profil fotondaki atışı Nerde yaptın Hangi poligon
İstanbul trafiğinde kalmak zaten -15 yıl.Böyle kullanırsan arabanı tüm parasını leon tdi dsg ye yatıran çaycıdan ne farkın kalır.O da istediği gibi süremiyor sen deİstanbul trafiğine girmedin sen hiç heralde. İnan o kaos sana daha fazla stress yaşatır.
İstanbul trafiğinde kalmak zaten -15 yıl.Böyle kullanırsan arabanı tüm parasını leon tdi dsg ye yatıran çaycıdan ne farkın kalır.O da istediği gibi süremiyor sen de
Hypermiling yapmıyorsun demek iyi mizah abi.Sadece fren az kullanıyorsun. Bu faiz almıyorum katma değer alıyorum demek gibi falanDouglas, bir noktayı kaçırıyorsun ama. Ben arabayı dikkatli kullanıyorum demedimki, istanbul trafiğinden kaçınmak için her şeyi yapıyorum dedim. Hypermiling benim arabada fazla işe yaramıyorki. Ben sadece frene basmadan araba kullanmaya çalışıyorum tek yaptığım bu. Esas sorun burda trafik. Trafik beni öldürüyor. İçeri dolan egzosun haddi hesabı yok. Birde leş gibi kokuyor.
herkes hatası oranında değerlendiriliyor, ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesiliyor, tabi ölümsüz kazalardaYa abi adam ehliyetsiz ve alkollü. Yüzde 1 bile suçunuz olmaması gerekiyor. Ehliyeti olmayan birine carpsan bile ehliyeti olmayan adam suçlu diye biliyorum
bizde aynen böyle biliyorduk işte ama değilmişYa abi adam ehliyetsiz ve alkollü. Yüzde 1 bile suçunuz olmaması gerekiyor. Ehliyeti olmayan birine carpsan bile ehliyeti olmayan adam suçlu diye biliyorum
abi şuan ki aytenine kadara satmayı düşünüyorsun ?Hanıma söz verdik, şubatta otomatik arabaya gecicem diye .
Ama bakıyorum iki araba arasında 3037 tl yakıt tüketim farkı var
Bu tüketim adamı kanser eder
abi şuan ki aytenine kadara satmayı düşünüyorsun ?
anladım abi sende hasar kaydı toplam ne kadar ki ?Valla bir tane ayten lpg yi 38 liradan sattılar grupda. 2 kapı değişmişti. Onu referans alacağım. bende 38 düşünüyorum. Ama vakti var.
anladım abi sende hasar kaydı toplam ne kadar ki ?
oha o nebiçim isim olmuş arabaya.ve ilk defa gördüm