http://mixlr.com/koray-kaya-1/
beyler radyo yayınındayım kopun gelen eğlenelim
beyler radyo yayınındayım kopun gelen eğlenelim
Son düzenleme:
Dur insden stolklayım senibuda mevzuya neden olan yorumlar
come onDur insden stolklayım seni
hahah ı love mustangg onun için need for speedi 3 kez izledimOralar hep Mustang
Sebepsizce güldüm.Hayal kurmak derken 40 yaş dolaylarındayken alacaksın şundan agh aghAma 40 yaş çoluk çocuk olacak eğer çoluk çoçuk yok yeni yetme 30 isem zaten manuel arkadan itişli 120d Hayal kurma fetişim var hep gerçekçi kurarım yaşı,çoluğu çoçuğu,tüketimi her şeyi hesaba katarım ki hayalden zevk alayım yoksa Porsche 911 hayalim desem nee2 saattir tekrar tekrar sebepsizce bu videoyu izliyorum
Çok istiyorum bi f30 3.20D'im olsun bence mükemmel bir araba ya
Aynen öyle ama 40'ı bulmadan bi 3.20D bulup uzun yola çıkmak istiyorum.Sebepsizce güldüm.Hayal kurmak derken 40 yaş dolaylarındayken alacaksın şundan agh aghAma 40 yaş çoluk çocuk olacak eğer çoluk çoçuk yok yeni yetme 30 isem zaten manuel arkadan itişli 120d Hayal kurma fetişim var hep gerçekçi kurarım yaşı,çoluğu çoçuğu,tüketimi her şeyi hesaba katarım ki hayalden zevk alayım yoksa Porsche 911 hayalim desem nee
yüzde yüz katılyıorumİ
Aynen öyle ama 40'ı bulmadan bi 3.20D bulup uzun yola çıkmak istiyorum.
Hayallerimizi de satmadıkya içine tüküreyim kiralarım 2 hafta kredi kartına 12 taksit nolcak bir daha mı gelicez
Bak o da olur nasıl olsa sevgili derdi yok 1 sene çıkmış gibi olurum o zevkleİ
Hayallerimizi de satmadıkya içine tüküreyim kiralarım 2 hafta kredi kartına 12 taksit nolcak bir daha mı gelicez
vallahi be şöyle kirala gez anasını. Bidahamı gelicez beİ
hee ben bunu atcaktım bugün buraya unutmuşum asdfasdf çok iyi ya hahahahahBen az önce ne izledim biri bana açıklasın hebele hübele dansı mı bu ?
adamın kitlesi bile var flashlar falan patlıyor asdqwd çıldırıyorlarhee ben bunu atcaktım bugün buraya unutmuşum asdfasdf çok iyi ya hahahahah
vallahi be şöyle kirala gez anasını. Bidahamı gelicez be
bence kapanış organizasyonunu bu adamla yapmalasın jubile işe başlamadanhee ben bunu atcaktım bugün buraya unutmuşum asdfasdf çok iyi ya hahahahah
bence kapanış organizasyonunu bu adamla yapmalasın jubile işe başlamadan
noktayı koydunanadolu ateşiyle jübile yaptım ben
bu kızda ses var ama beyin yok beyinde olsa çok güzel olacak