Go'yu bıraktım olm 1.6'yı da sildim pc den gelip gecici bi hevesti oOrhan abi hazır pc başındayım gelde bir atalım ya
Geçen attıydın bak o zaman gelememiştim
![]()

Go'yu bıraktım olm 1.6'yı da sildim pc den gelip gecici bi hevesti oOrhan abi hazır pc başındayım gelde bir atalım ya
Geçen attıydın bak o zaman gelememiştim
![]()
Başka şeyler de ucuzmuşta neyse çok karıştırmayalımPuro da ucuz nispeten
Peki.Go'yu bıraktım olm 1.6'yı da sildim pc den gelip gecici bi hevesti o![]()
Oynaişte ya kantırın babası 1.6Peki.
Sende var sandım demin gaza gelip 1.6 aldım Steam'den.
Hevesim kaçtı :/ Bende GO oynuyordum ama sınavlar dolayısıyla bıraktım. Aslında en çok Half Life oynamayı severim.Oynaişte ya kantırın babası 1.6
Bence daha cabalama adam gelmez o pozisyonlara gelmiyor sal adamiHevesim kaçtı :/ Bende GO oynuyordum ama sınavlar dolayısıyla bıraktım. Aslında en çok Half Life oynamayı severim.
Aklıma ne geldi bak sana ETS 2 alalım bizle sefer atarsın olmaz mı![]()
I ıh bana göre değil o işlerAklıma ne geldi bak sana ETS 2 alalım bizle sefer atarsın olmaz mı![]()
abi Taxisim 2016 taksicilik oyunu. Böyle manuel oynayabiliyon debriyaj falan var tavsiye ederim.Var ama mobil istiyom olm
I ıh bana göre değil o işler![]()
Abi uzun yol muhabbet falan oluyor zevkli diye şeyyaptım ama boşver zaten onun bilgisayarı dandiktir kasar xDBence daha cabalama adam gelmez o pozisyonlara gelmiyor sal adami![]()
Kaşarmi![]()
Abi uzun yol muhabbet falan oluyor zevkli diye şeyyaptım ama boşver zaten onun bilgisayarı dandiktir kasar xD
Kaşarmi
Biliyorum olsun can cektireyim dedim![]()
Yeterli grafik yongasına sahip olmadığı için oyunda kare düşüşü yaşar anlamına gelen kasmadan bahsetmiştim![]()
Kaşar dedin aklıma Tosttuning adlı mekan geldi. Adamlar yaptığına tost demek yanlış olur yavBiliyorum olsun can cektireyim dedim![]()
bu tost mu şimdiKaşar dedin aklıma Tosttuning adlı mekan geldi. Adamlar yaptığına tost demek yanlış olur yavHemde sanayi sitesinde aslında bir gün toplaşıp gitmeli The Makina indirimi de var
https://www.instagram.com/p/BMQhC6pjoW-/?taken-by=tosttuning&hl=tr