Güzel soruİndirim ne işe yarıyor![]()
İndirim ne işe yarıyor![]()
Bindirim geleceğini haber veriyor. O işe yarıyor.İndirim ne işe yarıyor![]()
Ya ben ne izledim yaDemek oyun portal dan geldin?
Spekülatör bir abi dolar önümüzdeki 1-2 yıl 5-6 yı görecek uzun süre de 5in altına düşmeyecek bak görürsün demiştiDoların şuanki değerini ciddiye almayın piyasalar kapalı
asıl olay pazar gecesi ve pazartesi sabah sularında olacak ve hafta icine doğru yayılacaktır
Pazar gecesi peak yapar pazartesi sabahi rekor tazeleyebilir benim öngörüm bu yönde
dansözü buldun birde tespi kaldı sen gel bakarız bir hal çaresine benim darbukayı koyarım onda oynar olmazmı ?Dansöz varsa yürüyerek bile gelirim. Ama dansöz tepside oynayacak.
E tabi herkesin takibi araştırması gözlemlemesi farklı bana göre yıl içinde max göreceği değer 4.7×× civarı olur gibime geliyorSpekülatör bir abi dolar önümüzdeki 1-2 yıl 5-6 yı görecek uzun süre de 5in altına düşmeyecek bak görürsün demişti
Bana kalsa -5 olsun hiç dolarım yokE tabi herkesin takibi araştırması gözlemlemesi farklı bana göre yıl içinde max göreceği değer 4.7×× civarı olur gibime geliyor
DOLARI OLANLAR TAŞ MI YESİN -5 NEBana kalsa -5 olsun hiç dolarım yok
Abi -5 diyorum kafan mı iyi depoyu 10 liraya fullicez 0 arabalar 40-50 papel olcak dolara mı takıldın sen ben bunlar için totomu veririmDOLARI OLANLAR TAŞ MI YESİN -5 NE
Olm hayal kuruyon madem tutarlı bi şey kur lan -5 ne ajdhahdjahsAbi -5 diyorum kafan mı iyi depoyu 10 liraya fullicez 0 arabalar 40-50 papel olcak dolara mı takıldın sen ben bunlar için totomu veririm
Harbiden ha düşününce -5 olursa durduk yere 5er lira vermeleri lazım bize ahshsahahah tmm 0.20 olcakOlm hayal kuruyon madem tutarlı bi şey kur lan -5 ne ajdhahdjahs
50 dolarım var 3.50 iken almıştım biraz daha param olsa yine alıcamDOLARI OLANLAR TAŞ MI YESİN -5 NE
Valla dün gece alım icin bi fırsattı bence 3.70 seviyelerine geriledi simdi piyasalar açılınca yine bi yükseliş olcak50 dolarım var 3.50 iken almıştım biraz daha param olsa yine alıcam1000 dolarım olsa döviz faiz hesabı açıcam ama yok abi öğrenci adamız
![]()
valla abi bu aralar trafik cezalarına gitti paralarım yoksa dolar alacaktım planım vardı yattıValla dün gece alım icin bi fırsattı bence 3.70 seviyelerine geriledi simdi piyasalar açılınca yine bi yükseliş olcak