An itibariyle baskarcı dagı

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
An itibariyle baskarcı dagıdenizli soguk degilmis yav
Bugun iyi iyi hava ben korkmustum hava durumuna bakıncabugün dışarı çıkmadım bilmiyorum da bi kaç gündür iyi gibi ya, güneş sıcak gölgeler buz)
Vur dedik öldürdüler
,
ooo iyi tatiller)
Kaptan sonarla balık mı tutuyorsunuz?DEMIRDEYIM BENDE![]()
Araçta utku abi ve Sinan abi var , gecenki amg etkinliğinden hatırlarsınız iyiki sürekli Sinan abiye şöyle yap , böyle dön yavaşla diye talimat veren birisi vardı bu sefer o yok - iyikide yokBu bildiğimiz test aracı sanırım öyle amg etkinliği falan değil![]()
Abi denizin dibindeki girinti cikintilari gostermek icin var sonar bunun icinde demir atabilmek icin sahanin uygun olup olmadigina karar veriyoruz. Ekrandakide attigimiz demirin deniz dibindeki hareketlerini gormeme yardimci. Simdi dalgic geldi benden once geminin yarisi temizlenmisti simdi kalan yarisini hallediyorlar. Sahil guvenlik botu falan gelir muhtemel onun icinde simdilik bir sorun halinde bekliyorum . Ama tabi havalar daha sicak oldugunda oltami getirdim yanimda o ayriKaptan sonarla balık mı tutuyorsunuz?![]()
Jason Tahincioğlu iyidir yav. Görevi olduğu için demişti.Araçta utku abi ve Sinan abi var , gecenki amg etkinliğinden hatırlarsınız iyiki sürekli Sinan abiye şöyle yap , böyle dön yavaşla diye talimat veren birisi vardı bu sefer o yok - iyikide yok
O videoyu önceden izlemistim baya Jason İstanbul Park akademiden , Sports tv de Ahmet ozgunun programında izliyordum onunla bir problemim yok zaten iyidirde çok talimat veriyorduJason Tahincioğlu iyidir yav. Görevi olduğu için demişti.
o araba için normal. Ve sinan abi ilk defa kullanıyodu falan.O videoyu önceden izlemistim baya Jason İstanbul Park akademiden , Sports tv de Ahmet ozgunun programında izliyordum onunla bir problemim yok zaten iyidirde çok talimat veriyordu
İzmirdede vardı Ceyhun abi bu o mu yoksa 2 tane mi var
Yok bu tek. O araba kaplama bu orjinal mat.İzmirdede vardı Ceyhun abi bu o mu yoksa 2 tane mi var
Edit : Oda mat ama açık griymiş
Renk muhteşem ama parası nedir öyle ya
Ama çok iyi ya ben çok beğendim.Plastip dip veya kaplama yaptirsak daha ucuza gelir yahu. Hayir renk tonuda bukelamun degilki![]()
BUNDAN ISTIYORUM BENAma çok iyi ya ben çok beğendim.