abi hatta 13.750 fiyat verdi pazarlıkla 13 e bırakırım diyor13bin tl ye uno alan var mı la
bende onu espirisine söyledim14 15 e şahin doğan satılıyo kanki unolara normal 13
bu arada koray az yaksın demişsin taunus şehir içi baya yakıyo)

abi hatta 13.750 fiyat verdi pazarlıkla 13 e bırakırım diyor13bin tl ye uno alan var mı la
bende onu espirisine söyledim14 15 e şahin doğan satılıyo kanki unolara normal 13
bu arada koray az yaksın demişsin taunus şehir içi baya yakıyo)
abi hatta 13.750 fiyat verdi pazarlıkla 13 e bırakırım diyor
bende onu espirisine söyledimama honda mantıklı hem fazla sorunlu araç değil yolda bırakmazda benimde aklıma yattı onunda aklına yatırırım ben onu
![]()
bi de eğlenceli makina yani arkadaşına unodan sonra mercedes gibi gelir![]()
Ford siearra da bakabilir. 125 hp arkadan itiş falan. Bence güzelbeyler arkadaşım unosunu satacak 13 e 2 binde üstüne koyacak maximum 15 bin tl bütçeli araç alacak öğrenci adam bmw çakal kasaya merak sardı ama temizini zor bulursun diye önermedim şimdi yukardaki muhabbeten sonra taunus önersem falan diye düşünmedim değil uzun yol yapacak git gel önerileriniz nedir ?
bak bunuda yazdım listeye söyleyeyimFord siearra da bakabilir. 125 hp arkadan itiş falan. Bence güzel![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-orjinal-347236710/detaybak bunuda yazdım listeye söyleyeyim![]()
bunuda bir söyleyim bakalım hangisi aklına yatacak
bencede hondayı tercih edecek sierra iyi güzel araç ama sadece biz gibi insanlar kıymetini bilir o az yaksın sorunsuz olsun diye bkıyor,
hacı şehir içi bu da yakar, bi de yıllık buna 300 lira vergi ödeyecek üstüne parçası hondaya göre bi tık zor bulunur satmak istese zor satar vs vs![]()
kardeşim valla param olsa alıcamda arkadaşa bakıyoruz bizde bütçe yok seneye atanırsak bi inşallah alfa romeo gıuletta var aklımda 1.4 multi air 170 hp modelinden bakalımkoray abi sen güzel bi punto al. yada panda al bi stage1 üfff![]()
inşallah istediğiniz gibi olur. alfa romeo da güzeldir.kardeşim valla param olsa alıcamda arkadaşa bakıyoruz bizde bütçe yok seneye atanırsak bi inşallah alfa romeo gıuletta var aklımda 1.4 multi air 170 hp modelinden bakalım![]()
panda çok ideal. otomatik, ufak, tüplü olanları da var. yani çok pandayı öneriyom gibi amaSelam beyler. Şöyle 20-30bine otomatik tüplü istanbulda bi kadının işe gidip geleceği ne araba alınabilir?
Hoşbulduk efem
Ooo beyler, başlığın devamı çıkmış yanice 1000 sayfalara diyelim
Öz geyik başlığı gibi oldu![]()
Hoşbulduk efem.