Bu su dökünce falan rengi değişen boyalar nasıl oluyor ya çok şekil değil mi 
Türkiye'de biraz zor tabi cam filmi bile güç bela yasal oldu.

Türkiye'de biraz zor tabi cam filmi bile güç bela yasal oldu.

Fatih altaylı kıa sportage test yazısı yazmış şimdi kahvede gazetede gördüm bu adam otomobilden ne kadar anlıyor ? Bu adam siyaset programı sunmuyor muydu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rok gibi o da anlamadığı halt bulaşmadığı konu yok![]()
o adam doneklık yapmasaydı ıyı adamdıda ısterok gibi o da anlamadığı halt bulaşmadığı konu yok![]()
Bence cama kolay kolay zarar vermez kask camına bile zarar vermediyse araba camı çok daha sağlamdır ...Cama zararı yoksa ve 1 yıl gidecekse alınır. 120ml bir yıl gider herhalde. Bugün aldığımı arka cama uygulamadım zaten rezistansa zarar verir belki diye, iyiki uygulamamışım bir daha da o ürünü kullanmayacağım zaten sizin söylediğinizden dolayı. Üsttekinden vazgeçme nedenim fiyatından çok cama zarar verme ihtimali. Bilmiyordum böyle ürünlerin cama zarar verebileceğini, burada sorup gidip almak daha doğru olacakmış. Teşekkürler bilgilendirme için, bunca zaman buğu önleyici mi kullandım sanki.![]()
hangisi la ? 2si de Türkiyenin en döneklerio adam doneklık yapmasaydı ıyı adamdıda ıste
Chemical Guys marka olan mi ?Panpa cama jetseal attım ben baya güzel suyu kaydırıyor.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
dıgerı kım kafam karıstıhangisi la ? 2si de Türkiyenin en dönekleri
Rahmetli Levent Kırca'ya söz vermek istiyorum![]()
Teke Tek diye bağırasın geldihangisi la ? 2si de Türkiyenin en dönekleri
Rahmetli Levent Kırca'ya söz vermek istiyorum![]()
Geçen pazar gs 2.başkanı beyaz futbolda iyi giydirdi ona valla helal olsun doğru şeyler dediFatih altaylı kıa sportage test yazısı yazmış şimdi kahvede gazetede gördüm bu adam otomobilden ne kadar anlıyor ? Bu adam siyaset programı sunmuyor muydu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Survivor'ı bekliyorum ben heyecanlaArkadaşlar neredesiniz? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
Detailing hevesi var sende biraz sankiBende mesaj yazılmasını bekliyorum bos bos takiliyorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi hani benim son zamanki durumlardan pek haberim yok. ama benim bahsettiğim tatlı tatlı kıvamında troller.Valla troll artık olmamalı bu forumda. Çok fazla suistimal edildi, çivisi çıktı. Herkes kabul etse bile ben troll kabul edemem bundan sonra. Son günlerde başımızı fazla ağrıttılar.
Abi tamam instagramdan stolklamişsin anladıkDetailing hevesi var sende biraz sanki
Lan yok stalk icin yazmadimAbi tamam instagramdan stolklamişsin anladık
Bu konuda Tr nın en büyük forumunda aktif uyeyim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi Kırmızı kutu idare eder , birde mavi renklisi var çok yaygın değil ama nano moleküller içeriyor . Kırmızı olanı İlk yıkamada etkisini kaybederken diğeri 3-4 yıkama dayanıyor . Kırmızısı kaygan ipeksi bir yüzey sağlıyor muhtemelen içeriğinde carnauba benzeri birşeyler var , Bsd ise öyle bir yüzey bırakmıyor ama şu iticilik te falan tokatlar .Lan yok stalk icin yazmadim
Şu kırmızı kutu sonax'ın hızlı cilası nasıl diye soracaktım ya da önerdiğin hızlı cila hangisi bi yaz hele