Asakıllı tahtadan selam beyler

Asakıllı tahtadan selam beyler
İnstagramda öyle bir fotoğraf paylaşmış. Ciğerli bir Hondanın önündeKıbrıs'ta The makina videosu mu gelecekmiş Sinan abiyle ?
Haberi olan var mı ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kıbrıs'ta The makina videosu mu gelecekmiş Sinan abiyle ?
Haberi olan var mı ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın gençlerr
İnstagramda öyle bir fotoğraf paylaşmış. Ciğerli bir Hondanın önünde![]()
Sinan'la off the record görüşmelerimiz sonucu aracın fotolarını da buraya yüklüyorum. Siz de gereken ilgiyi gösterirseniz, şubat ayında güzel bir type-r incelemesi bizi bekliyor. Aracım %100 stock, 2005 makyajlı model. Cup 2 lastikleri 1000km'de, motor kondisyonu iyi durumda. iç ve dış fotoğraflarını zaten aşağı ekliyorum. Siz de Sinan Reis'in bu yakışıklıyı coşturmasını istiyorsanız konuda bir mesajınız olsun.
Model: Honda Integra Type-R
Model Yılı: 2005
Km: 160.000
Modifiye: Stock
Guzelim focusu ne hale getirmis. Sahibi yazilanlara denk gelir mi bilemem, kusura bakmasin lutfen ama hayatimda gordugum en berbat deneme. Deneme diyorum cunku buna modifiye dersem haksizlik olur.
Guzelim focusu ne hale getirmis. Sahibi yazilanlara denk gelir mi bilemem, kusura bakmasin lutfen ama hayatimda gordugum en berbat deneme. Deneme diyorum cunku buna modifiye dersem haksizlik olur.
Siyah kisimlari bi kova badana ve firca ile boyanmis sanirim. Fotodan bile isciligin berbatligi gozukuyor. Hadi zevkidir diyelim ama en azindan isciligini iyi yapsalarmis. Badanadan hallice duruyor. Paraya yazik.facebookta bi sayfada ilan olarak gördüm abi bunu, 17bin liraya mı ne satıyordu... O fiyata bile satamamış anlaşılan dedim....
Doktor bu ne
Doktor bu ne
Gunaydin forum hafiza kaybi mi yasiyor![]()