abi çay soğuyacak hadi izin ver de gidelim araya sıkıştır bizi. Özel jet zaten hemen kalkar.Ben izin vermiyorum plan yapıyorum plan plan karıştırmayın şunu lan
abi çay soğuyacak hadi izin ver de gidelim araya sıkıştır bizi. Özel jet zaten hemen kalkar.Ben izin vermiyorum plan yapıyorum plan plan karıştırmayın şunu lan
Subhanallah ilk kez görenler atar yaparken capslock tuşu kapalıBen izin vermiyorum plan yapıyorum plan plan karıştırmayın şunu lan
Mobildeyim ya unutmuşumSubhanallah ilk kez görenler atar yaparken capslock tuşu kapalı![]()
E tamam hadi verdim gitabi çay soğuyacak hadi izin ver de gidelim araya sıkıştır bizi. Özel jet zaten hemen kalkar.
Subhanallah ilk kez görenler atar yaparken capslock tuşu kapalı![]()
sağ ol abi. @alfhonso abi şimdi pistin başındayız 1 saate ordayımMobildeyim ya unutmuşum
E tamam hadi verdim git
abi çay soğuyacak hadi izin ver de gidelim araya sıkıştır bizi. Özel jet zaten hemen kalkar.
sağ ol abi. @alfhonso abi şimdi pistin başındayız 1 saate ordayım
pardon orhan abi dispatcherlığın nasıl bişey olduğunu unutmuşum@maximaorhan demek istiyor ki uçuş izni ile işim yok ben rotayı belirlerim kim kaçta inecek çıkacak ne olacak ne bitecek benim işim izin değil diyo kızdırma dispatcher'ı![]()
![]()
Otopark.Com
Megane cup aracını test etmek için Intercity Istanbul Park'tayız. Videosu yakındaOtopark.com'da!!
Bu sene megane cupta yarisacak mi sinan reis yoksa sadece tek seferlik test surusu mu acaba![]()
Otopark.Com
Megane cup aracını test etmek için Intercity Istanbul Park'tayız. Videosu yakındaOtopark.com'da!!
Bu sene megane cupta yarisacak mi sinan reis yoksa sadece tek seferlik test surusu mu acaba
Hosgeldin haci
İnstagramdan miSaat 13:30'da intercity hesabından ortak canlı yayın yapılacakmış
Heyecanlandım be![]()
Otopark.Com