Tabi ki öyle ön yargı göstermez kimse bu ülkede proton geely satıldı yılların Ladasına piyasada bence yer var , Samara , Vega , Niva yıllarca binildi bu ülkede hala daha var alıcılarıHâlâ şansı var. Şu anda 35k gibi bi fiyattan girse manyak satar.
Hâlâ şansı var. Şu anda 35k gibi bi fiyattan girse manyak satar.
Tabi ki öyle ön yargı göstermez kimse bu ülkede proton geely satıldı yılların Ladasına piyasada bence yer var , Samara , Vega , Niva yıllarca binildi bu ülkede hala daha var alıcıları
35 bine 0 araç satılabileceğini zannetmiyorum, vergilerden kurtarmaz.
Vesta 45-50 bin gibi bir şey olsa satılır. Yalnız 1.6 ve 1.8 motor seçenekleri var, 1.8'i direkt geçiyorum. 1.6 olanı getirseler ve LPG'ye uyumluysa motor satılır.
Xray'in o kadar düşük fiyattan olacağını zannetmem, 60'â yaklaşır. Onda da 1.6 ve 1.8 motor seçenekleri var.
1.5 dci var yav motor seçeneklerinde.35 bine 0 araç satılabileceğini zannetmiyorum, vergilerden kurtarmaz.
Vesta 45-50 bin gibi bir şey olsa satılır. Yalnız 1.6 ve 1.8 motor seçenekleri var, 1.8'i direkt geçiyorum. 1.6 olanı getirseler ve LPG'ye uyumluysa motoru satılır.
Xray'in o kadar düşük fiyattan olacağını zannetmem, 60'a yaklaşır. Onda da 1.6 ve 1.8 motor seçenekleri var.
1.5 dci var yav motor seçeneklerinde.
hocam zaten lada kasa olarak çokta ağır araçlar üretmiyordu, vesta xray falan bilmiyorm detaylı incelemedim ama 1.4 bile kurtarır gibime geliyor
Ta kendisi.şu clio megane 1.5 dci'si mi?
O zaman gelse yok satar.Ta kendisi.
DCİ varsa bende varımTa kendisi.
1.5 dci var yav motor seçeneklerinde.