Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P_20170320_165733_BF-min.jpg

Bugün yine arabadayım :D kullanmıyorum ama nasıl bir alışkanlık oluştuysa emniyet kemerini taktım :D halbuki sadece müzik dinliyorum :D ama az kaldı ehliyeti bi alayım :D ondan sonra kullanırken dinleyeceğim :D

Son düzenleme:
Ankaraki trafiğe girdiniz mi hiç bilmiyorum 3 şeritli yolda 3 şerit de hemen hemen aynı hızla akar. İstemsizce gazlamaya, makasa zorluyorlar insanı :(
Bi de yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum camlar kapalı insanları rahatsız edecek şekilde değil ama :D Sonuç olarak tarife uyuyorum galiba :(

Biliyorum biliyorum, HAtta Ankara trafiğini istanbul trafiğinden daha çok severim :D

Ekli dosyayı görüntüle 5352
Bugün yine arabadayım :D kullanmıyorum ama nasıl bir alışkanlık oluştuysa emniyet kemerini taktım :D halbuki sadece müzik dinliyorum :D ama az kaldı ehliyeti bi alayım :D ondan sonra kullanırken dinleyeceğim :D

Ya sorma, bende uzun süredir arabada oturup bişiler yapmamışım geçen arkadaşla tepeye çıktık alkol durumu falan var, oturduk arabanın içinde manzara seyrediyoruz ara sıra dışarı çıkıp hava alıyorum falan arabaya biniyorum snki gidecekmişim gibi emniyet kemeri takıyorum:D :D :D

bugün borusandaydım x1 ve dizel 2 serisi active toureri test ettim. valla arkadaşlar size tek söyleyeceğim eğer test araçlarına özgü değilse bu lastik sesine rağmen bmw nasıl satılıyor anlam veremedim. resmen test sürüşünğ yarıda bıraktım o kadar mesafede bile kaymak asfaltta kafa ütüleli. runflat + kış lastiği var ondan böyle dedi satış temsilcisi ama bu arabalar böyleseyse alınmaz yani araçlar çok konforluydu bayıldım ama b segmenti bu kadar lastik sesi almıyor yaw

bugün borusandaydım x1 ve dizel 2 serisi active toureri test ettim. valla arkadaşlar size tek söyleyeceğim eğer test araçlarına özgü değilse bu lastik sesine rağmen bmw nasıl satılıyor anlam veremedim. resmen test sürüşünğ yarıda bıraktım o kadar mesafede bile kaymak asfaltta kafa ütüleli. runflat + kış lastiği var ondan böyle dedi satış temsilcisi ama bu arabalar böyleseyse alınmaz yani araçlar çok konforluydu bayıldım ama b segmenti bu kadar lastik sesi almıyor yaw
G30 hala yoktu dimi?

Bmw alsam galeriden çıkar çıkmaz yapacağım ilk şey run flat lastikleri söktürmek olurdu. Nefret ediyorum run flat lastiklerden.
eğer harbiden lastikler sebep oluyorsa gerçekten kulağa komik gelsede çıkar çıkmaz ilk lastikçiye gidip üzerindekileri satıp yeni lastik alınacak kadar kötüydü. ya clio da bu kadar lastik gürültüsü belki vardır belki yoktur. yazlık lastikle 1 seriside test etmiştim öylemiydi hatırlamıyorum ama adamalar resmen x1 alacaksanız kışın binmeyin demeye getirmişler :D

eğer harbiden lastikler sebep oluyorsa gerçekten kulağa komik gelsede çıkar çıkmaz ilk lastikçiye gidip
üzerindekileri satıp yeni lastik alınacak kadar kötüydü. ya clio da bu kadar lastik gürültüsü belki vardır belki yoktur. yazlık lastikle 1 seriside test etmiştim öylemiydi hatırlamıyorum ama adamalar resmen x1 alacaksanız kışın binmeyin demeye getirmişler :D
kışlık lastiği normal lastik almak lazım :D bide bayideki test aracında kullanılan lastiğin markası da önemli tabii

eğer harbiden lastikler sebep oluyorsa gerçekten kulağa komik gelsede çıkar çıkmaz ilk lastikçiye gidip üzerindekileri satıp yeni lastik alınacak kadar kötüydü. ya clio da bu kadar lastik gürültüsü belki vardır belki yoktur. yazlık lastikle 1 seriside test etmiştim öylemiydi hatırlamıyorum ama adamalar resmen x1 alacaksanız kışın binmeyin demeye getirmişler :D
Yalıtımı muazzam olan 5.20i de bile run flat lastik beni deli ediyor. Tabii yalıtım çok iyi olduğu için pek rahatsız etmiyor fakat lastiğin sertliğinden dolayı gelen o kulak tırmalıyıcı bir ses var. Yalıtımı daha az olan araçlarda bu ses çok daha fazla duyulacaktır.

Yeni 5 Serisi kasa kofu G30.
yani gözüme çarpmadı. yüksek fiyatlı araçları ayrı bölmede toplamışlar o tarafa bakmadım ama gözüme de çarpmadı heralde gelse dikkat çekici biryere koyarlardı. instagrama g30 diye etiket yapın birileri illa koymuştur hangi bayilerde oldugu ortay çıkar hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...