abi suffle köprü altı coverıyla patlamıştı son klibinin linki var mı ?Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, akustik hallerini çok beğendiğim Sufle'nin yeni klibindeki şarkıyı hiç beğenmedim. Şaşırttılar beni
abi suffle köprü altı coverıyla patlamıştı son klibinin linki var mı ?Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, akustik hallerini çok beğendiğim Sufle'nin yeni klibindeki şarkıyı hiç beğenmedim. Şaşırttılar beni
abi suffle köprü altı coverıyla patlamıştı son klibinin linki var mı ?
Valla benim müzik kulturum yok ağalar. Ben İbrahim Tatlıses dinlerken Taylor Swift' e geçen adamım.
Kulaklarımdan kan geldi beni niye menşınlıyorsun olmhttps://www.instagram.com/p/BSjVYQBAxS6/?r=wa1
@CenkGs @berkertekin @Koraykaya @Iskender @maximaorhan @Yasin Aygun
Doğan abi'den muhteşem bir şarkı
Bizi duyuyorsan veya görüyorsan sevgiler saygılar doğan abi harikasın![]()
![]()
Kulaklarımdan kan geldi beni niye menşınlıyorsun olmAma süpper ya
![]()
Başıma bir iş gelmeyecekse bu eve birazcık sallayacağım hocam.
Başıma bir iş gelmeyecekse bu eve birazcık sallayacağım hocam.
Bahçe kotunun böyle hafif üstünde havada gibi duran evler tamam görsel olarak çok hoş oluyor, böyle bir kısmı konsol çıkıyor temel bölümünden filan ama ben de karşısına şöyle bir argümanla geliyorum: Yahu bahçeli ev burası, buralar börtü böcek yuvası, fare yuvası, yılan yuvası olmaz mı? Hiç mi kimse düşünmez bunu? Gözümle gördüm böyle ev, bizzat inceledim, yok yani benim bildiğim bir olur tarafı yok. Şimdi ben bunları zamanında jürilerde söylediğim için mimari tasarım notum cc'nin üstüne çıkmadı ama ne yapayım, elimde değil
Yalnız evin geri kalanı şahane![]()
ilaç & zehir bunlar da varBaşıma bir iş gelmeyecekse bu eve birazcık sallayacağım hocam.
Bahçe kotunun böyle hafif üstünde havada gibi duran evler tamam görsel olarak çok hoş oluyor, böyle bir kısmı konsol çıkıyor temel bölümünden filan ama ben de karşısına şöyle bir argümanla geliyorum: Yahu bahçeli ev burası, buralar börtü böcek yuvası, fare yuvası, yılan yuvası olmaz mı? Hiç mi kimse düşünmez bunu? Gözümle gördüm böyle ev, bizzat inceledim, yok yani benim bildiğim bir olur tarafı yok. Şimdi ben bunları zamanında jürilerde söylediğim için mimari tasarım notum cc'nin üstüne çıkmadı ama ne yapayım, elimde değil
Abi evin garajındaki arabalarla veriyorlarsa eğer ben tamamın yılanı mılanı boş verBaşıma bir iş gelmeyecekse bu eve birazcık sallayacağım hocam.
Abi evin garajındaki arabalarla veriyorlarsa eğer ben tamamın yılanı mılanı boş ver![]()
geldim knk![]()
aslkdjalsda
![]()
![]()
Ben bu laptopu taşıyamam, elim kolum titrer. Ama güzel alet.
Baba gibi baba
etiketlediğim müziği diyorm en sevdiğin havalar :d