Eğer zengin olduğunu var sayarsak B6 2.0 TDİ passat.Hacı ben kartal düşünüyorm ya makam kullanımı daha iyi oliy.
Eğer zengin olduğunu var sayarsak B6 2.0 TDİ passat.Hacı ben kartal düşünüyorm ya makam kullanımı daha iyi oliy.
B7 Comfortline simsiyah mafya spec de olur aslında.Eğer zengin olduğunu var sayarsak B6 2.0 TDİ passat.
Game of Thrones.Ekli dosyayı görüntüle 5893
Evet forumumuzun eşsiz üyesinin bu muazzam fotoğrafını buraya bırakmak istiyorum...
@berkertekin @maximaorhan @Berkinka @CenkGs @mehmet basyigit
artık zirvede bırakıyom bundan ötesi yok...Game of Thrones.
Arada bakıyorum ben de iyi geliyorhhahahah özlemişim izleyesim geldi![]()
Ajfjsjdhaudhahdhw lan ilk basta tanıyamadım esrarlı gözler falan diyince süper olmusEkli dosyayı görüntüle 5893
Evet forumumuzun eşsiz üyesinin bu muazzam fotoğrafını buraya bırakmak istiyorum...
Okulun agasi mısın be hey masallahEkli dosyayı görüntüle 5893
Eskiden iyi havamız vardı da şimdi ufak esnafız be abiOkulun agasi mısın be hey masallah![]()
Ceyhun Evalan
hahahahahaha abi çok iyi ya
kuru kuruya olmaz ağaoğlunda neyin eksikhahahahahaha abi çok iyi ya.
Para ve memleket hariç dimi amakuru kuruya olmaz ağaoğlunda neyin eksikyakışır
yav yemişim onun parasını görgüsüzlük diz boyu parayı öyle yese ne olacak koç sabancı gibi hürmet ve rağbet görüyor mu bugün ölse bitti gitti asalet ve kültür yokPara ve memleket hariç dimi ama.
10 tane bentleyi var taaammııııyav yemişim onun parasını görgüsüzlük diz boyu parayı öyle yese ne olacak koç sabancı gibi hürmet ve rağbet görüyor mu bugün ölse bitti gitti asalet ve kültür yok