Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@alfhonso @maximaorhan beyler arkadşlar doblo aldı yok src lazımmış k1 lazımmış diyorlar tam anlamadım mevzuyu biliyormusunuz ? doblo bu sonuçta src belgesi k1 belgesi ? istenir mi diye soruyor arkadaşlar
Araç ruhsatta kamyonet olarak geçtiği için istenir. Polis eğer belgeler eksik halde aracı çevirirse biraz başları ağrır.

@alfhonso @maximaorhan beyler arkadşlar doblo aldı yok src lazımmış k1 lazımmış diyorlar tam anlamadım mevzuyu biliyormusunuz ? doblo bu sonuçta src belgesi k1 belgesi ? istenir mi diye soruyor arkadaşlar
Ticari araclarda zorunlu onlar diye biliyorum sürekli kullanan birine sormak lazım.
Forumdan mehmet abi vardı o turneo kullaniyo ayni sayilir ona bi sor

Şirket aracı ve ticari olduğu zaman gerekli onlar diye biliyorum bizim araba da öyle çünkü. Genelde sormazlar Src ama K1'e bakıyorlar özellikle yük taşırken hele bide irsaliye yoksa Allah korusun. Cezaları ağır sanırım.

Ruhsatta hususi kamyonet olarak geçer doblo, caddy vs normal b sınıf ehliyetle sürülür sıkıntı olmaz. Ama ticari mal taşınması sıkıntı çıkarabilir. Araba ağzına kadar doldurulmadığı sürece kimse de çevirip gel bakayım sen ne taşıyosun demez heralde :D

Beyler android'de kullanabileceğim fotoşok programı var mı bildiğiniz güzelinden? Biraz detaylı bi sey olmasi lazim ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...