@alfhonso @maximaorhan beyler arkadşlar doblo aldı yok src lazımmış k1 lazımmış diyorlar tam anlamadım mevzuyu biliyormusunuz ? doblo bu sonuçta src belgesi k1 belgesi ? istenir mi diye soruyor arkadaşlar
Ticari araçlarda zorunlu yoksa süremez o araçları@alfhonso @maximaorhan beyler arkadşlar doblo aldı yok src lazımmış k1 lazımmış diyorlar tam anlamadım mevzuyu biliyormusunuz ? doblo bu sonuçta src belgesi k1 belgesi ? istenir mi diye soruyor arkadaşlar
Araç ruhsatta kamyonet olarak geçtiği için istenir. Polis eğer belgeler eksik halde aracı çevirirse biraz başları ağrır.@alfhonso @maximaorhan beyler arkadşlar doblo aldı yok src lazımmış k1 lazımmış diyorlar tam anlamadım mevzuyu biliyormusunuz ? doblo bu sonuçta src belgesi k1 belgesi ? istenir mi diye soruyor arkadaşlar
hususi diye kaydettrise bir sıkıntı olmaz yani ? arkadaşlar dizel servis pompa falan taşıyacak en fazla çevirmede sıkıntı olur mu ?Ticari araçlarda zorunlu yoksa süremez o araçları
Aracı normalde alabiliryorsunuz bi tanıdık couerioru normal aldı belgeleri yok ama sürebiliyorAraç ruhsatta kamyonet olarak geçtiği için istenir. Polis eğer belgeler eksik halde aracı çevirirse biraz başları ağrır.
Ticari araclarda zorunlu onlar diye biliyorum sürekli kullanan birine sormak lazım.@alfhonso @maximaorhan beyler arkadşlar doblo aldı yok src lazımmış k1 lazımmış diyorlar tam anlamadım mevzuyu biliyormusunuz ? doblo bu sonuçta src belgesi k1 belgesi ? istenir mi diye soruyor arkadaşlar
Hususiyse sıkıntı yok yasa değişmediysehususi diye kaydettrise bir sıkıntı olmaz yani ? arkadaşlar dizel servis pompa falan taşıyacak en fazla çevirmede sıkıntı olur mu ?
Hususi olursa problem olmaz diye biliyorum.hususi diye kaydettrise bir sıkıntı olmaz yani ? arkadaşlar dizel servis pompa falan taşıyacak en fazla çevirmede sıkıntı olur mu ?
@alfhonso @maximaorhan beyler arkadşlar doblo aldı yok src lazımmış k1 lazımmış diyorlar tam anlamadım mevzuyu biliyormusunuz ? doblo bu sonuçta src belgesi k1 belgesi ? istenir mi diye soruyor arkadaşlar
Hocam burada güzel bir yazı var kafanızdaki soru işaretlerini giderebilir.araçta ticari yazıyormuş galiba ruhsatta arkadaşlar yeni almış onu hususiye çevirme imkanları var mı peki ?
Öyle deme abi çevirecekleri tutar ay sonu kotası falan diye bir efsane varya hani tuttumu fena geçiriyorlar ben çok duydum@Koraykaya ticarilerde öyle bi sıkıntı var ama durdurulup ceza yazılan ne gördüüüm ne de duydum![]()
Abi Adobe Photoshop varya daha ne olcakBeyler android'de kullanabileceğim fotoşok programı var mı bildiğiniz güzelinden? Biraz detaylı bi sey olmasi lazim ama
ben senden istiyorum panpa1 aya videosunu çekerim ve Youtube a atarım. Şu an ekipman eksiğim falan var. Eğer çok merak ediyorsan Noyan bayide bi incelemesini çekmişti ona bak derim.