Sene oldu 2017 hala forum var ya rezillik. İnsanlara foruma girdiğimi söylemeye utanıyorum
Hem mübarek gün günaha girme hem de başın ağrımasın boşver.Kapanmadan bir kere küfür yazimmi
Artık bi makyaj vakti geldiAynen. Foruma gerek yok ya eskidi.
senle işimiz var ya n'olur gitmeEvet ibo kendine iyi bak bi daha görüşmeyiz herhalde.
Hoşçakalın dostlar
Kusura bakma matmazel burda herkes müptezelForum, Yeşilay'ın bağımlılık listesine girmiş diyollaa?
Abi kaçalım nolur dayanamam benForum, Yeşilay'ın bağımlılık listesine girmiş diyollaa?
Gittim bensenle işimiz var ya n'olur gitme
Alkolü bırakmış adamım ben. Forumu mu bırakamayacağım olmAbi kaçalım nolur dayanamam ben
Nereye gidiyon olmGittim ben
Normalde paket olur ama ramazan durumunu bilemem. Cumartesi gideceksem sabah en geç 9'da sanayide olurum.sanayiye sabah 10 da gitsem kalabalık olur mu
abo uyuyamıyom uykum yok sabah da kalkamayacam biliyom kesin kalabalık olacak o zmanNormalde paket olur ama ramazan durumunu bilemem. Cumartesi gideceksem sabah en geç 9'da sanayide olurum.
Olayı dramatize edeyim derken ne güzel şarkı attım buraya ya. Ben bunu müzik başlığının altında da paylaşayımAlkolü bırakmış adamım ben. Forumu mu bırakamayacağım olm
Nereye gidiyon olm
Oooo ben çok yanlış gelmişim abi pardon ajdhahdha ben anladim ki forum yeşilaya dönecek bağımlılar tedavi edilecek falan bilinçaltımdaki korkuya bak nolur kacalim diyorum ahfjadhahAlkolü bırakmış adamım ben. Forumu mu bırakamayacağım olm
... ve içerikler sırf bu amaçlar için manipüle ediliyor.İyi sabahlar beyler
Görüyorum ki bazı arkadaşların imzaları subliminal mesajlar içeriyor
Yasin bi bardak soğuk su verİyi sabahlar beyler
Görüyorum ki bazı arkadaşların imzaları subliminal mesajlar içeriyor
Yasin bi bardak soğuk su ver