anlamayanlara özet geçeyim gaziantpli zorno D: .d ulan ne hafıza war arkdş bizde de
özet mözet geçme tehlikeli sular
anlamayanlara özet geçeyim gaziantpli zorno D: .d ulan ne hafıza war arkdş bizde de
özet mözet geçme tehlikeli sular
herkes biliyomuş len ee niye forumda kız yok daha iyi anlaşılıyor herkes abazaYaa valla iyi güldüm akşam akşam @maximaorhan Allah da seni güldürsün
Bana millet izletiyo böyle şeyleri ahsjjsjsherkes biliyomuş len ee niye forumda kız yok daha iyi anlaşılıyor herkes abaza
kaptan: fiesta yavaaaş ciğerimi söktün askjdhaskjdasd
@alfhonso YAVAAŞ asklşdjgdlfsadksanlamayanlara özet geçeyim gaziantpli zorno D: .d ulan ne hafıza war arkdş bizde de
Bana millet izletiyo böyle şeyleri ahsjjsjs
baya oldu ya izleyeli ama o kadının sözü bilinçaltıma nasıl işlemişse duyunca direk hatırladım o kadar içten söylemişti ki ben acıdım S:s.@alfhonso YAVAAŞ asklşdjgdlfsadks
baya oldu ya izleyeli ama o kadının sözü bilinçaltıma nasıl işlemişse duyunca direk hatırladım o kadar içten söylemişti ki ben acıdım S:s.
tm yhaiskendercim yeter istersen uzatmayalım heemiiiiiii
tm yha
Her zaman kullanıcı hatasıdır kask filan takıp hazırlanıp tez elden pert etsin, kaskodan parasını alsın. Başka kurtuluşu yok o arabadan. Bizde Meriva vardı, düz yolda şalter kapatıyordu. Bayağı aküsü sökülmüş gibi. Sebebini bulup yapamadılar. Bir yere çarpmadan tekerlek rottan çıktı, darbe almış dediler. Arka süspansiyonda yamukluk vardı, kullanıcı hatası dediler. Bunların hepsi aynı araçta yaşandı. Yakar mısın sabaha mı bırakırsın o arabayı?Son resimdeki araç abi
Agzina vururum@motorsinann bu kaptanı biraz bağırtsanıza ben laf anlatamıyom kendisine
"annene göstercem bunu" olan versiyonu daha güzel asdlşaskdolm gün boyu dilime takıldı her yere yazıyorum bunu ya asjkdhjas
O değil, buraları da karıştırdın hep. Benim de dilime doladınolm gün boyu dilime takıldı her yere yazıyorum bunu ya asjkdhjas
O değil, buraları da karıştırdın hep. Benim de dilime doladın
ashdaslkşjaslşkddfs çoğfena çoook xD