hemen alt, stadın dibinde benim evabi benim şimdiki ev başkarcı yolunda servergazide çok takıldık zamanında babamın işleri bi ara hep ordaydısen ticaretin biraz alt tarafında mı oturuyon reis
![]()

hemen alt, stadın dibinde benim evabi benim şimdiki ev başkarcı yolunda servergazide çok takıldık zamanında babamın işleri bi ara hep ordaydısen ticaretin biraz alt tarafında mı oturuyon reis
![]()
çok doğru tahmin ettimhemen alt, stadın dibinde benim ev![]()
valla bilmiyorum ama para bir yerlerden oluk oluk geliyor nereden bende çözemedim bulsam gidip bende doldurcammekanlar tamam da bu insanlar ne ara bu kadar para buldu?![]()
banada haber edersiniz umarım xdxdçok doğru tahmin ettimgeldiğimde fırsat yakalarsam 2 tur yanlamaya çıkarız a4le
![]()
çok doğru tahmin ettimgeldiğimde fırsat yakalarsam 2 tur yanlamaya çıkarız a4le
![]()
Ben denk getircem de yaşlanana kadar gelmezse sıkıntıvalla bilmiyorum ama para bir yerlerden oluk oluk geliyor nereden bende çözemedim bulsam gidip bende doldurcam![]()
ayıpsın panpa ben transitle geleyim o zaman daha iyi yanlarızbanada haber edersiniz umarım xdxd
yanlamadan olur mu reis hatta buluşma için arabayı dip basasım var ahahahahaYanlamasakta olur buluşma yapacaz zaten topluca![]()
bununla gelirsen kızlar peşimizi bırakmaz yanlız demedi demebak hatta arkadastan bunu alıp geleyimapachelik kanımızda var
![]()
panpa şaka bi yana arabası güzel bu ara yükseltcekti sevdiğim bi kardeşimbununla gelirsen kızlar peşimizi bırakmaz yanlız demedi deme![]()
valla sana kalmış bir durum bizim için fark yapmaz xdxdpanpa şaka bi yana arabası güzel bu ara yükseltcekti sevdiğim bi kardeşimyada birinde doblo citroen var napsak ki
![]()
Eyvah beavalide loganada limit koydu söke denizli yaparken 3 hız cezası ve ödediğim 500 tl cezadan sonradurumlar sıkıntılı xd
Kanka BİMe düştü 10 liraydı normalde 45 - 50 lira falanmış baktım nettenboşa para vermiş ucuz birşeyde değil![]()
Afiyet olsun kardeşimAlirim bi afiyet olsun![]()
yerim seni profesörAfiyet olsun kardeşim![]()
Günaydın gençlerrr. Neyle ne zaman yanlıyoruz?![]()
Obaa en sevdiğim@EmreKRC bir kaç seçenek sundu denizliye gelince yansın geceler pelinsu eceler [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi