Valla ben de ilk sahibinden aldım arabayı 200e merdiven dayamıştı simdi 215'e doğru yol alıyo 2 sene içinde yaklaşık 15bin![]()
e bu linkini attığım araba 20 senede nası 80bin yapıyor 2.0 motor bu basmak ister insan

Valla ben de ilk sahibinden aldım arabayı 200e merdiven dayamıştı simdi 215'e doğru yol alıyo 2 sene içinde yaklaşık 15bin![]()
Yalan da olabilir bilememe bu linkini attığım araba 20 senede nası 80bin yapıyor 2.0 motor bu basmak ister insan![]()
Uzun bi süre sonra 7de kalktım hava soğuk değil bu başka bi şeyhava nasıl dışarda yav?
Şimdi bi dersten çıktım Tr de 3milyon kullanıcının ayak izi hareketleriyle seçim tahmini yapmışlar ve %0.1-0.5 gibi çok küçük farklar ile belirlenişler bu da normal
SAat 11den sonra gelen günaydınları kabul etmiyoruzbu ne lan benim uykum geldi geri uyucam nerdeyse
![]()
O zaman benden gelsinDenizli tayfa kopmaya hazır mıyız![]()
![]()
O zaman benden gelsin
Not: dinlemedim daha aksam dinlerim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim amcada da bildim bileli punto varAdam amerikan araba hastası ben bildim bileli srt var onda
Bende komple amca yokbenim amcada da bildim bileli punto var![]()
beğendim baya iyiymiş sesi tam bir retro sesi var hatunda![]()
Selamın aleyküm sevgili , saygılı abilerim bir süredir başlığa yazı yazamadım. Elimden geldiğince okumaya çalıştım ama yine de![]()
Aleyküm selam hoşgeldin panpa nerelerdeydin?Selamın aleyküm sevgili , saygılı abilerim bir süredir başlığa yazı yazamadım. Elimden geldiğince okumaya çalıştım ama yine de![]()