benım bırde senın gelme durumunda nerede olacagımda var. benı denk getırmeden donme ıstanbuldan gerekırse lımana zıncırle kendınıNazarlık hacı nazarlık sıkma canını![]()

benım bırde senın gelme durumunda nerede olacagımda var. benı denk getırmeden donme ıstanbuldan gerekırse lımana zıncırle kendınıNazarlık hacı nazarlık sıkma canını![]()
benım bırde senın gelme durumunda nerede olacagımda var. benı denk getırmeden donme ıstanbuldan gerekırse lımana zıncırle kendını![]()
yıkatcam galıba ya kil de geçerim belkı.yok yav ben gelmeden zaten herkesle paslaşırım uygun zamanı seçerim
yıkatcam galıba ya kil de geçerim belkı.
yarın oglen gıbı gemıde olcam buyuk ıhtımal.gemıde ınternet yok ama sımdılık sefer turkıye ıcı bı sure daha bosluk bulursam ara ara gırerım. sımdılık kısa ılk sefer ambarlıdan katılacam zatenKaptanim ne zaman gemiye cikiyorsunuz ?
Gemide internet varmı bizi birakacakmisiniz [emoji24][emoji24]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi çok defa söylemişsin nasıl boyadılar acaba seni arabandan soğutacak kadar senin için sorun olmayacak gibiyse arabanın bir fotoğrafını atar mısın? Bu arada ne kadar zaman gemide olacaksınboyandı gecen benım ondan dokunasım kalmadı artık.
Benim amcamda jeep hastasıydı benzine dayanamadı yok paraya sattı arabayıbenim amcada da bildim bileli punto var![]()
1.5tsi yalan i vtec deler onu1.5 TSI bu yıl sonuna doğru modellerde yer almaya başlayacak. Dediklerine göre şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimleri 1.6 TDI ile benzer olacakmış. 128 ve 147 beygir olmak üzere iki seçenek olacak. 147 beygir olan TSIevo olarak adlandırılıyor. Bakalım motorları bende çok merak ediyorum.
Cinnaaahhh1.5tsi yalan i vtec deler onu
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tam-orjinal-323900026/detay otopark arabamı test etsin konusundaki 7.50i
Kilometresi düşük olsa güzel paralar edebilecek temizlikte bence.fiyat çok uygun değil mi yahu ? gerçi km yüksek ama
Yok aynen ben degildim o@pulusoglu abi serviste ön tamponu parlak boyanan mazda 3 senin miydi? Burda bi başlıkta görmüştüm ama sanırım o yeni kasaydı